App Icon

Έγινε η ορκωμοσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων (φωτό)

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και των μελών του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου μας, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Τη λειτουργία της ορκωμοσίας τέλεσαν ιερείς από τους Ιερούς Ναούς του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αττικής, Χάρης Θεοχάρης, οι Βουλευτές Β3 Νότιου Τομέα Αττικής, ΒασίληςΣπανάκης και Γιάννης Μπαλάφας, ο Γ.Γ. Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογιώργης, ο π. Υπουργός, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ελισάβετ Τασούλη, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, Στρατηγός ΚωνσταντίνοςΓώγος, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος, οι πολιτευτές ΡέναΒασιλάκηΔημήτρης Πλαστήρας και Φιλιώ Κομματά, πρώην Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Η ομιλία του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου

Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπό μου και όλους τους αιρετούς είναι ένα συμβόλαιο τιμής, συνέπειας που θα υπηρετήσουμε με όλους χωρίς κανένα διαχωρισμό, με ήθος, διαφάνεια και αποφασιστικότητα. Οι πολίτες τώρα περιμένουν από εμάς να παραμερίσουμε αντιθέσεις και να βρούμε εκείνα που μας ενώνουν στον αγώνα για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη.

 

Πιστεύω ότι στο Δημοτικό και στα Κοινοτικά Συμβούλια δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά όλοι μαζί παλεύουμε για έναν κοινό στόχο, την πρόοδο της πόλης.

 

Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε, γόνιμη συνεργασία, σύνθεση απόψεων, καλόπιστη κριτική και καθαρές θέσεις με πρόγραμμα.

 

Ξεκινάμε μία νέα αρχή, σαν να είναι η πρώτη ημέρα: Με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και με σεβασμό στις επιλογές των συμπολιτών μας. Με σύνεση, με χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια και με λογοδοσία.

Η άποψη ότι οι εκλογές αρχίζουν και τελειώνουν με την κάλπη είναι λανθασμένη. Κρινόμαστε όλοι καθημερινά, όπου και εάν έχει κατατάξει τον καθένα μας ο δημότης με την απόφασή του.

Έχουμε τέσσερα χρόνια απαιτητικά και δύσκολα. Ο δημόσιος λόγος μας είναι θετικός και αυτοδιοικητικός και πατάει γερά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Για μας ο Δήμος, η πόλη μας, είναι οι άνθρωποί της, όλοι οι συμπολίτες χωρίς διακρίσεις χωρίς αποκλεισμούς.

Μία πόλη που αξίζει να ζεις: καθαρή, πράσινη, ζωντανή με πολλές δομές, με σημαντικές δραστηριότητες, φιλική σε όλες και όλους

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις.

Δείτε εικόνες από την τελετή:

πηγή: http://www.moschatotavros.gr

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Γαλανόλευκο χρώμα είχε η κορυφή του βάθρου τόσο στο beach…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: