Έγκλημα στο Αγρίνιο: Νέα τροπή στην υπόθεση

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και την επιχείρηση των κατηγορουμένων, δίνοντας νέα τροπή στις έρευνες.

Όλα τα ενδεχόμενα που προέκυψαν μετά τα νέα ευρήματα στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 91χρονος στο χωριό Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον ANT1, η υπόθεση της ληστείας παίρνει νέα τροπή, αφού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το καλώδιο με το οποίο ήταν δεμένη η 95χρονη ήταν ένα κομμάτι από βραδύκαυστο φυτίλι που χρησιμοποιείται για ανατινάξεις.

Μέσα στο σπίτι των ηλικιωμένων δεν βρέθηκε μάλιστα άλλο παρόμοιο κομμάτι, με αποτέλεσμα οι Αρχές να υποθέσουν πως το έφεραν μαζί τους οι δράστες. Ως εκ τούτου ερεύνησαν εκ νέου τα σπίτια τους, σε ένα από τα οποία εντόπισαν μια μεγάλη κουλούρα από το ίδιο καλώδιο.

Πλέον αναμένεται να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το ίδιο υλικό και την ίδια κουλούρα, από την οποία προήλθε το καλώδιο με το οποίο είχαν δέσει την άτυχη ηλικιωμένη.

Στην επιχείρηση μάλιστα των δύο αδερφών που κατηγορούνται για το έγκλημα, φέρεται να εντοπίστηκε και ένας πυροκροτητής, ο οποίος δεν «δικαιολογείται» από τη φύση της εργασίας τους.

Και μπορεί ο κατηγορούμενος να ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσε το φυτίλι στο ψάρεμα, ωστόσο στην περιοχή δεν υπάρχει κοντά θάλασσα.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και πλέον αναμένεται να ερευνηθεί περαιτέρω η δράση των κατηγορουμένων που προφυλακίστηκαν, αφού τα στοιχεία εναντίον τους είναι αδιάσειστα.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ταύρος: Ξεκίνησε η ανάπλαση της πλατείας Ανδρέα Παπαδημητρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
«Μια ιστορική στιγμή για την Πατρίδα μας: Η Ελλάδα μεγαλώνει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel