Ένας “γάτος” εμφανίστηκε στα Ελληνικά γήπεδα

Η ποδοσφαιρική Ομογένεια αποχαιρέτησε ένα τεράστιο ταλέντο. Ο «Γάτος» των γηπέδων, Γιώργος Αγγελίδης, πήρε τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην Ελλάδα, ελπίζοντας να βρει την ευκαιρία να αποκτήσει πείρα και εμπειρίες στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα θα έχει και την χαρά να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του… ΑΕΚ.

Ο «Γάτος» είναι ένα… διαμάντι, όχι μόνο των γηπέδων αλλά και σαν άνθρωπος. Πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους, όλοι είχαν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και φυσικά για το ταλέντο του κάτω από την εστία, αν και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και ως πλάγιος μπακ.

Μεγάλωσε στα έμπειρα χέρια του Ανδρέα Τούρου και του Κωνσταντίνου Τρουλλούρη στις παιδικές και εφηβικές ομάδες του Κόσμος ΝΥ, ενώ το βάπτισμα του πυρός στο ανδρικό τμήμα το πήρε πριν 4 χρόνια, όταν ο πολύπειρος προπονητής στις μικρές ηλικίες, Πέτρος Λαγωνίκας τον έριξε στα… βαθιά με τους «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού ΝΥ. Από κει και πέρα ο Γιώργος Αγγελίδης πήρε τα… πάνω του και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο τερματοφύλακας του Κόσμος/Ολυμπιακός Γιουνάιτεντ στο Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ.

Ο Γιώργος Αγγελίδης σπούδασε επικοινωνία στο Saint Francis College και ήδη μετράει μέρες… εργασίας συνεργαζόμενος περιστασιακά με ομογενειακά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα σε αθλητικές εκπομπές.

Οι παλιοί του συμπαίκτες στους «μπέμπηδες» φρόντισαν να του πουν «αντίο» με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση για έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, όπως ο Γιώργος Αγγελίδης. Οργάνωσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σε ένα γήπεδο του Smithtown, για να τιμήσουν τα χρόνια που χάρισε στα ομογενειακά γήπεδα και στη συνέχεια τα αδέλφια Δημήτρης και Κωστής Μενδρινός -μια και που το σπίτι τους είναι κοντά στο γήπεδο- διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου για τον συμπαίκτη τους μαζί με μία τούρτα που έγραφε «Καλό ταξίδι Γάτε».

Μάλιστα η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Κόσμος/Ολυμπιακός Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή τους εύχονται στον «Γάτο» τους, Γιώργο Αγγελίδη καλή επιτυχία και πάντα τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα και γιατί όχι και στην Εθνική Ελλάδας, αφού το ταλέντο το έχει και την εμπειρία θα την αποκτήσει.

Πηγή: ekirikas.com

Facebook Comments Box

Απάντηση