Ένα πολύ τρυφερό βίντεο έτσι αποχαιρετούν τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης όσους θεραπεύονται απ’ τον κορονοϊό.

Όσοι θεραπεύονται απ’ τον κορονοϊό στη Νέα Υόρκη φεύγουν απ’ τα νοσοκομεία μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ελπίδας. Σε κάθε νοσοκομείο παίζονται τραγούδια ελπίδας για τους ασθενείς.

Το δικό τους μήνυμα θέλουν να περάσουν τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, τα οποία πραγματικά βιώνουν τρομερά δύσκολες στιγμές, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς όπως επίσης και τα θύματα.

Ωστόσο, όσοι θεραπεύονται απ’ τον κορονοϊό και φεύγουν απ’ το νοσοκομείο, θα θυμούνται για πάντα αυτή τη στιγμή.

Ο Μάρκ Σουάρτς, ένας ασθενής που έμεινε 11 μέρες στο νοσοκομείο, είπε πως δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που «κάθε τόσο, άκουγα μουσική και προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει…».

Όταν ήρθε η ώρα να πάρει κι εκείνος εξιτήριο και να φύγει απ’ το νοσοκομείο άκουσε το «Here Comes the Sun» στους διαδρόμους και κατάλαβε!

Το προσωπικό των νοσοκομείων της Νέας Υόρκης έχει επιλέξει να αποχαιρετάει με ελπίδα τους ασθενείς που θεραπεύονται, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι διαλέγουν το «Here Comes the Sun», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τραγούδια δεν είναι μόνο αφιερωμένα σε όσους βγαίνουν νικητές απ’ την μάχη με τον ιό, αλλά και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη δική τους μάχη για να σώσουν ζωές.

«Νομίζω πως περισσότερο είναι μία αναγνώριση σε εκείνους παρά σε μένα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σουάρτς.

Μάλιστα, στο Μόντεφιορ Νάιακ, ο γιατρός που δίνει τα περισσότερα εξιτήρια μέσα στην ημέρα, σε ασθενείς με κορονοϊό, του απονέμεται ο τίτλος «Covid Crusher».

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Γιώργος Θ. Γεννηματάς (30 Ιουνίου 1939 – 25 Απριλίου…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: