App Icon

Αθλητικά Σωματεία της Καλλιθέας καλούν το Δήμαρχο να ανακαλέσει για να μην τον μηνύσουν

Αποφασισμένα να μην αφήσουν να περάσουν στο «ντούκου» τα όσα είπε ο δήμαρχος Καλλιθέας , Δημήτρης Κάρναβος , είναι τέσσερα ναυταθλητικά σωματεία της πόλης.

Τα σωματεία ήδη του απέστειλαν σχετικό- μακροσκελέστατο- εξώδικο καλώντας τον να ανακαλέσει , προειδοποιώντας τον ότι διαφορετικά θα καταθέσουν εναντίον αγωγή όπως και κατά του Κώστα Ευσταθίου, προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ», σχετικά με όσα ειπώθηκαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (22 Απριλίου).

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των τεσσάρων αυτών ναυαταθλητικών σωματείων , παρέστησαν και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου κάλεσαν τον κ. Κάρναβο , να ανακαλέσει. Εκείνος αρνήθηκε, τον κατήγγειλαν και αποχώρησαν ανακοινώνοντας και την απόφαση του να προβούν περαιτέρω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες .

Όπως αναφέρουν στο εξώδικο τους , τα όσα ειπώθηκαν από τους κκ Κάρναβο και Ευσταθίου « στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 22.4.2019 είναι « γεμάτα ψεύδη και συκοφαντίες σε βάρος μας και συνιστούν απρόκλητη λόγω και έργω επίθεση σε βάρος ημών, των μελών του Δ.Σ. και των λοιπών απλών μελών των Ομίλων μας. Τα ως άνω μειωτικά και προσβλητικά σχόλια είχαν στόχο να υποτιμήσουν, να δυσφημίσουν, να εμφανίσουν ως αναξιόπιστα και να προσβάλλουν τις διοικήσεις και τα μέλη των Ομίλων μας έναντι των πολιτών της Καλλιθέας, επειδή αντιδρούμε στις παράνομες ενέργειές σας σε βάρος των μελών μας και να μεταφέρουν στις δικές μας “πλάτες” της ευθύνες των 2 πρώτων από εσάς για την κακή πραγματική και οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ναυταθλητική μαρίνα σήμερα».
Επίσης τονίζουν πως ότι στοιχεία είχαν ζητηθεί « για λογαριασμό του Δήμου Καλλιθέας και του ΝΠΔΔ «Γιάννης Γάλλος» από τους ομίλους σχετικά με τα μέλη τους που έκαναν χρήση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας, σας είχαν εγκαίρως παραδοθεί από τις διοικήσεις μας, και τις προηγούμενες και τις παρούσες, γεγονός που είχατε συνομολογήσει και στο Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) που ερεύνησαν το καθεστώς λειτουργίας της ναυταθλητικής μαρίνας το 2016 και συμπεριέλαβαν τα σχετικά στοιχεία για τα ελλιμενιζόμενα σκάφη μας στην σελ. 32 του πορίσματος που συνέταξαν.

Ειδικότερα όσον αφορά στις σχέσεις των 2 πρώτων εξ υμών με τον τρίτο όμιλο ΝΑΟΕΦ, υπενθυμίζουμε ότι οι 2 πρώτοι από εσάς όχι μόνο δεν είχατε ζητήσει ποτέ στοιχεία των σκαφών και δεν δεχόσασταν να συνάψουν σύμβαση ελλιμενισμού, αλλά αποφεύγατε ακόμα και την ανταλλαγή αλληλογραφίας με τον ΝΑΟΕΦ.
ΙΙΙ. Μέχρι την έγκριση του Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας της Μαρίνας»

Απέναντι στους Ναυταθλητικούς Συλλόγους η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου στο δημοτικό συμβούλιο εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκε και το θέμα της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας και των αγωγών που έχουν λάβει τα μέλη των Ναυταθλητικών Ομίλων Καλλιθέας από τον σημερινό πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννη Γάλλου με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι παρά την διαφωνία δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίες ζητάνε να βοηθήσει ο δήμος τον ναυταθλητισμό της πόλης μας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είναι εκπρόσωπος της πόλης μας σε όλην την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως γιατί οι αθλητές φέρνουν μετάλλια συμμετέχοντας σε αγώνες και Όχι να συνεχισει να είναι απέναντι τους, γεγονός που αποδεικνύεται και απο την ομιλία του Δημάρχου Καλλιθέας, η οποία έγινε και αφορμή της αποχώρησης των προέδρων Ναυταθλητικών Συλλόγων αλλά και μελών τους από τη συνεδρίαση στη διάρκεια της ομιλίας του.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Το Tok Sen είναι μια παραδοσιακή τεχνική, και εφαρμόζεται αποκλειστικά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: