ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Η«Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκτιμά ως κατ’ αρχήν θετικό, το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε για ζητήματα της αναπτυξιακής προοπτικής της πόλης, ιδίως για την ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου.
Η παράταξη, ωστόσο, θεωρεί αναγκαίο να επισημάνει ότι η πρακτική αξία αυτών των συναντήσεων συνίσταται στη διασφάλιση τόσο της φυσιογνωμίας, όσο και της επιτάχυνσης των έργων στο Φαληρικό Όρμο. Δυστυχώς, ούτε η ενημέρωση, ούτε το ενδιαφέρον του κ. Πρωθυπουργού έχουν προς το παρόν επιτύχει να εγγυηθούν ότι η ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό της και πως θα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των πολιτών των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου. Αντιθέτως, οι μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη δεν στρέφονται μόνο προς την
κερδοσκοπική εκμετάλλευση του Παραλιακού μετώπου των δύο Δήμων, αλλά θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμη και την ίδια την εκτέλεση των έργων της ανάπλασης. Είναι φανερό ότι ο κ. Πρωθυπουργός είτε παραμένει ανενημέρωτος για το κρίσιμο ζήτημα των παρεμβάσεων του κ.
Περιφερειάρχη, είτε δεν συμφωνεί με τους πολίτες της Καλλιθέας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  «Μαρία της Γειτονιάς»: 8 ηθοποιοί που έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Λαμβάνοντας υπ’ όψη την περαιτέρω επιδείνωση της υγειονομικής κρίσης, καθώς…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel