ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η«Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην απόφαση της διοίκησης του Δήμου να διακόψει μονομερώς ακόμη και την εξ αποστάσεως διεξαγωγή μαθημάτων στις Ομάδες και τα Τμήματα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας, στα οποία αυτή είναι δυνατή από τη φύση του καλλιτεχνικού αντικειμένου τους.

Η παράταξη θεωρεί ως ιδιαίτερα προσβλητικό για το κύρος του Δήμου και υπονομευτικό της πολιτιστικής του δραστηριότητας, το γεγονός ότι η διοίκηση απέρριψε την από 4/11/2020 πρόταση των καλλιτεχνικών συνεργατών, με την οποία οι ίδιοι τίθενται στη διάθεσή του ώστε να συνεχιστούν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο δίκτυο της ερασιτεχνικής δημιουργίας και στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης.
Η στάση αυτή επιβεβαιώνει πως η διοίκηση στερείται αξιόπιστης πολιτιστικής πολιτικής. Ικανή και πρόθυμη είναι να ασχοληθεί μόνο με τα χριστουγεννιάτικα καρουζέλ. Κάθε άλλη πολιτιστική δράση, όπως η ερασιτεχνική δημιουργία, η οποία δεν μπορεί να περιληφθεί στην επικοινωνιακή της προπαγάνδα, είτε δεν γίνεται κατανοητή, είτε ματαιώνεται.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η Στρατιωτικός- Διαιτητής Βανέσσα Μαραγκού υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με τον Κώστα Ασκούνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Με ειλικρινή συγκίνηση και βαθύ σεβασμό αποχαιρετάμε την Εύα Κοταμανίδου.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel