Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου παραιτήθηκε για να ξαναγυρίσει στην Ελληνική Λύση

Αναζητώντας ένα παρόμοιο περιστατικό στην βουλή στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη δεν μπορέσαμε να βρούμε. Είναι γεγονός πάντως η Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου που εκλέχτηκε με την Ελληνική Λύση στη Β1 Αθηνών με 2524 ψήφους έγινε παντού γνωστή αφού έγινε το πρόσωπο της ημέρας σε όλα τα ΜΜΕ

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ανέφερε τα εξής:

kalitheapress gr

«Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Ελληνικής Λύσης” και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Όμως μετά από λίγες ώρες η βουλευτής φέρεται να μετέβη στο γραφείο του Κωνσταντίνου Τασούλα και να δήλωσε ότι υπαναχωρεί, εκφράζοντας την επιθυμία να ακυρωθεί η ανεξαρτητοποίηση, Ωστόσο, αυτό ήταν αδύνατο καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί. Για αυτό το λόγο ετοιμάζεται και δεύτερη επιστολή για την επάνοδο της πάλι στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης .

Περισσότερα για την Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου αναφέρονται στην παρακάτω φωτογραφία του φυλλαδίου της γιατί αναζητώντας την προσωπική της σελίδα διαπιστώσαμε ότι είναι υπό κατασκευή.

kalitheapress gr
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πατούλης: “Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται με τους Δήμους με προτεραιότητα την προστασία των πολιτών από την πανδημία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο Πλοίαρχος ΛΣ Λαγκαδιανός Νικόλαος είναι από σήμερα ο νέος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel