Ανοίγει το κοιμητήριο Καλλιθέας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Δημοτικών Προσόδων Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη στην ιστιοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας , Ξεκινάει σταδιακά η επανελειτουργία των υπηρεσιών του κοιμητηρίου Καλλιθέας, οι οποίες είχαν σταματήσει διότι είχαν βρεθεί θετικοί στον covid υπάλληλοι στο κοιμητήριο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Οι υπηρεσίες του κοιμητηρίου Καλλιθέας που είχαν ανασταλεί λόγω κρουσμάτων covid-19 στο προσωπικό, επαναλειτουργούν σταδιακά από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.
Για την ασφαλή λειτουργία του κοιμητηρίου αντικαταστάθηκε το προσωπικό και ακολουθήθηκαν σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.
Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το κοιμητήριο θα επαναλειτουργήσει για ταφές ενώ θα είναι σε πλήρη λειτουργία, από την προσεχή Τρίτη 17 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με την υπ αρ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 Κ.Υ.Α και τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19: «Στις κηδείες και τις σχετικές με αυτές θρησκευτικές λειτουργίες και λοιπές ιεροπραξίες και ταφικές εκδηλώσεις, επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο του θρησκευτικού λειτουργού, έως 9 ατόμων και των προσώπων που επιμελούνται της ταφής»
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του κοιμητηρίου, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210 98.12.595

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Στην Μπουάτ του Ουρανού ο Γιάννης Πουλόπουλος ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου επισκέφθηκαν οι βουλευτές Νοτίου Τομέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel