Αστρολογικές προβλέψεις 22 Νοεμβρίου-28 Νοεμβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με τον ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του τοξότη κάτι που σηματοδοτεί και τα γενέθλιά τους! Προχωρώντας η  εβδομάδα το ζώδιο του τοξότη θα υποδεχθεί και τον Ερμή κάτι που σημαίνει πως η επικοινωνία μας θα γίνεται πιο εύκολα αντίθετα με την προηγούμενη του θέση στο σκορπιό. Τέλος ερωτική ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει η όψη εξαγώνου μεταξύ των αιώνιων εραστών Άρη και Αφροδίτης από τα ζώδια του σκορπιού και του αιγόκερω αντίστοιχα.

ΔΕΥΤΕΡΑ Τοξότες, κριοί και λέοντες ξεκινάει για σας ένας μήνας πολλά υποσχόμενος! Με τη σελήνη στον καρκίνο σήμερα η μέρα μας προτρέπει να ασχοληθούμε με πρόσωπα της οικογένειας.
ΤΡΙΤΗ Η σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον καρκίνο και σε τρίγωνο με τον Άρη. Ας μιλήσουμε με τόλμη στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θα βρούμε ανταπόκριση.
ΤΕΤΑΡΤΗ Η σελήνη σήμερα πιέζεται από τον Πλούτωνα και παράλληλα ο Ερμής μπαίνει στο σκορπιό. Πίεση, δυσκολία και φλερτ βαδίζουν παράλληλα.
ΠΕΜΠΤΗ Η σελήνη σήμερα δέχεται όψεις από τον Ουρανό και τον Κρόνο. Αναπάντεχα και πιεστικά γεγονότα. Το φλερτ δεν λείπει μία και Άρης και Αφροδίτη συμβάλλουν σε αυτό.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο Δίας υποδέχεται σε όψη αντίθεσης τη σελήνη από υδροχόο και λέοντα αντίστοιχα. Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται! Υπερβολές, λεκτικές και οικονομικές αλλά και παντός είδους ξόδεμα!
ΣΑΒΒΑΤΟ Η συνάντηση Ερμή και ήλιου από τον τοξότη με τη σελήνη από την παρθένο μας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς. Ας εκτονώσουμε την ενέργεια σε ανώδυνα πράγματα!
ΚΥΡΙΑΚΗ Οι κυρίες του ζωδιακού Αφροδίτη και σελήνη συναντιούνται σε όψη τριγώνου από το ζώδιο του αιγόκερω και της παρθένου. Ομορφιά, καλαισθησία, εκφραστικότητα!
της Ρεβέκκας Σοφίας Νακλιόγλου
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σε 38 σημεία της Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή (21/11)…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: