Αφήστε την ήσυχη!

Δε σας ζητάει τίποτα ,απλά ,να τη σέβεστε και να μην την ταλαιπωρείτε.
Δεν μπορεί να σας μιλήσει ,αλλοιώς , πιστέψτε με θα σας έβγαζε τα μάτια μερικών.
Δε θα ξέρατε που να πάτε να κρυφτείτε , ποιο μονοπάτι να πάρετε για να εξφαφανιστείτε!
Δε διεκδικεί τίποτα παραπάνω , απ αυτό που της ανήκει και σίγουρα απαιτεί ,εφόσον ανταποκρίνεται απέναντί σας με τον καλύτερο τρόπο!
Δε θέλει να σας φέρει σε δύσκολη θέση , αλλά εσείς βλέπετε κάποια άτομα , εκ του ασφαλούς , παίζετε μαζί της και της μεγενθύνετεαιχι απλά το φόβο ,αλλά και τη σιγουριά πως οι άνθρωποι ,άγγιξαν τον εξευτελισμό τους .
Δεν αναλογίστε το πόσο κακό της κάνετε , γιατί δράτε εγωιστικότατα και ανανδρότατα, άσχετα , αν αφορά και το γυναικείο ξέρετε, πληθυσμό της χώρας ,της υφηλίου ολοκλήρου.
Δε θέλετε να συνεργαστείτε μαζί της και να χετε την άριστη απόδοση ,ψυχής , νου , καρδιάς , γιατί πολύ απλά ,δεν αγαπάτε ,ούτε και την ίδια σας την ψυχή και της βγάζετε και εκείνης το λάδι .
Αλλά έλα που χει ο καιρός γυρίσματα και θα τη δείτε καμιά φορά , να σας τη δίνουν στα χέρια ,δηλαδή ,να σας φερθούν όπως φέρεστε σ άλλη ψυχή και της καίτε όλα της τα κύτταρα.
Άσχετα αν δεν έχει στόμα ,χέρια , έχει ,αυτιά ,ακούει ,αφουγκράζεται ,σε σας το λέω ,λαμόγια που πιστεύετε ,πως μπορείτε να τη βγάζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή ,και κυρίως να μην την αφήνετε να ηρεμήσει , στην ησυχία σας.
Τι ζητάει μωρέ?
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ!!!
Σκεφτειτε το…πριν να ναι πολύ αργά !
Όταν πονάει ,θρυμματίζεται ,εγκαταλείπεται ,μετά αφήστε την ήσυχη,,ξέρει καλά τι θέλει ,..την ηρεμία της απλά ,απλούστατα!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!!
Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Μέσα στην γενικευμένη και συνεχιζόμενη  συνθήκη της πανδημίας, το φαινόμενο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!