Βέλγιο: Έναρξη της νέας καμπάνιας «Fuel for schools» από τις «12 Ώρες για την Ελλάδα» | ΕΡΤ WebRadio

Εδώ και 9 χρόνια πραγματοποιείται η συναυλία «12 ώρες για την Ελλάδα» από τον φιλέλληνα Βέλγο Jimmy Jamar στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή, διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Τα έσοδα της συναυλίας δίνονται κάθε χρόνο για τη θέρμανση σχολείων της Βορείου Ελλάδας. Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η καθιερωμένη δράση  – συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί. Επειδή όμως οι ανάγκες παραμένουν, η ομάδα των «12 Ωρών για την Ελλάδα» ξεκίνησε την νέα της καμπάνια αλληλεγγύης για το 2020 «Fuel for Schools» με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για 40 σχολεία (Φλώρινα και Έβρος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι των «12 ώρες για την Ελλάδα»
Το 2020 φαίνεται να είναι όντως μια ξεχωριστή χρονιά. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε μια μεγάλη συναυλία στις Βρυξέλλες, όπως τα τελευταία οκτώ χρόνια, για να παρουσιάσουμε την Ελλάδα και να βοηθήσουμε τις ενώσεις που υποστηρίζουμε.
Ωστόσο, ακόμη και αν δεν μπορούμε να συναντηθούμε δια ζώσης για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν ιδιαίτερη ανάγκη στην Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί. Το αντίθετο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι, παρά την κατάσταση (COVID19), πρέπει να κινητοποιηθούμε ακόμη περισσότερο για να υποστηρίξουμε αυτούς που, εδώ και χρόνια, μας εμπιστεύτηκαν, και σκεφτόμαστε ιδιαίτερα τα σχολεία στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε σήμερα τη νέα μας εκστρατεία «Fuel for Schools», με σκοπό τη θέρμανση σχολείων στο βόρειο τμήμα της χώρας. Ο στόχος μας για φέτος είναι φιλόδοξος: να θερμάνουμε 40 σχολεία, 20 στην περιοχή του Έβρου και 20 γύρω από τη Φλώρινα.
Καθώς φέτος δεν μπορούμε να οργανώσουμε μια μεγάλη συναυλία και να πουλήσουμε εισιτήρια, προτείνουμε να αγοράσετε «εικονικά εισιτήρια», έχοντας υπόψη πως θα βοηθήσετε. Οι συνθήκες είναι απλές:
– με 10 €, υποστηρίζετε έναν μαθητή
– με 100 €, υποστηρίζετε μια ολόκληρη τάξη
– με 500 €, υποστηρίζετε ολόκληρο το σχολείο.
Σημειώστε ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, χάρη στη συνεργασία μας με το Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα, λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια και με όλες τις εγγυήσεις ότι κάθε ευρώ καταβάλλεται άμεσα και πλήρως στα δικαιούχα σχολεία.
Έτσι, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε Εσάς!
Μπορούν να γίνουν δωρεές στο λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «12 Hours for Greece» :
BE54 0016 6813 8197
Κωδικός BIC: GEBABEBB
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη γενναιοδωρία σας,
Jimmy Jamar και ολόκληρη η ομάδα “12 ώρες για την Ελλάδα»

Πηγή: webradio.ert.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
O Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Ηρώου.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel