Βαγγέλης Μαρινάκης: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι – Με εξάωρο πρόγραμμα θα ξεκινήσει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο 6ος κάτοχος άδειας γενικού περιεχομένου, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο μόνος που κατέθεσε αίτηση για μία από τις δύο «ορφανές» άδειες.

Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και επί του πόθεν έσχες τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα λάβει την άδεια. Ωστόσο τα τηλεοπτικά του σχέδια δεν σταματούν εκεί.

Οι συνεργάτες του εφοπλιστή οργανώνουν εδώ και καιρό web tv που αναμένεται να βγει στον αέρα με εξάωρο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την πολιτική συγκυρία αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» το web tv θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου.

Επικεφαλής του εγχειρήματος έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης, καθώς ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε εισάγει τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν την λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Το studio της web tv είναι εγκατεστημένο στα γραφεία των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πηγή: dailymedia.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά σύντροφό του,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: