Βασίλης Σπανάκης: Κοπή Πρωτοχρονιάτικής πίτας

Βασίλης Σπανάκης: Σε μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης έκοψε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού γραφείου του. Ο Βασίλης Σπανάκης ευχαρίστησε τους χιλιάδες φίλους και ψηφοφόρους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσε για άλλη μια φορά με την ομιλία του το δικό του στίγμα.

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά έχουμε και προορισμό. Ανάπτυξη, ισχυρή οικονομία και δυνατή θέση στην παγκόσμια κοινότητα. Για όλους τους σκληρά εργαζόμενους που αγαπούν τη χώρα και θέλουν ένα καλύτερο και λαμπρό μέλλον για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Και για εμένα όλοι εσείς είστε η οικογένειά μου» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: « Μπορεί στις 7 Ιουλίου να ήμουν ο τελευταίος Βουλευτής του νοτίου τομέα που μπήκε στη Βουλή, αλλά αυτό που θέλω είναι να είμαι ο πρώτος στις καρδιές σας.

Αυτήν την πρωτιά διεκδικώ νύχτα μέρα, κάθε μέρα».

kalitheapress gr

Βασίλης Σπανάκης: Απολογισμός των πρώτων έξι μηνών διακυβέρνησης της ΝΔ

Ο κ. Σπανάκης μίλησε για τους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και εξήρε το έργο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα του Νοτίου τομέα της Αθήνας τα οποία έφερε στη Βουλή και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς: «Δεν μας σταματάει τίποτα, θα φτιάξουμε τα νότια της Αθήνας και τη ζωή μας, όπως τα ονειρευόμαστε. Πότε σταματάει ο δρομέας; Μόνο όταν κόψει το νήμα. Μόνο όταν φτάσουμε μαζί στους στόχους μας, μόνο τότε. Και τότε θα χαράξουμε καινούργιους», είπε χαρακτηριστικά.

kalitheapress gr

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Νικολακόπουλος Ανδρέας (Ηλεία), Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη (Κορινθίας), Γιώργος Αμανατίδης (Κοζάνης), Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς), Ξενοφών Μπαραλιάκος (Πιερίας), Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα (Τρικάλων), ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οι Δήμαρχοι Γιάννης Φωστηρόπουλος (Παλαιό Φάληρο), Βασίλης Θώδας (Ζωγράφου), Ανδρέας Ευθυμίου (Μοσχάτο), Λευτέρης Καραΐσκος (Αμοργού) και πλήθος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων από όλους τους Δήμους του νοτίου τομέα της Αθήνας.

kalitheapress gr

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε από τον Νοέμβριο τη βούλησή του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: