ΓΟΝΕΑΣ 1 Η ΓΟΝΕΑΣ 2 (εδώ θα τσακωθούμε)

              

Tης Ελένης Μανιωράκη

«Μάνα κράζει το παιδάκι, μάνα ο νιος και μάνα ο γέρος
μάνα ακούς σε κάθε μέρος ,αχ! τι όνομα γλυκό».

Αμ! δε. Όσοι το φωνάξατε το φωνάξετε , από τώρα και στο εξής οι λέξεις αυτές τελούν υπό διωγμόν.

Την  λέξη αυτή την  ιερή, την άγια, μαζί μ’ αυτήν  την  γλυκόηχη  «του  μπαμπά» έχουν βάλει στο στόχαστρο οι χαλαστές της κοινωνίας. Δυο λέξεις, από τις πρώτες που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος,  ομόηχη σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, οι λέξεις, που από μόνο του ψελλίζει αυτοδίδακτο  το μωράκι. Οι λέξεις αυτές οι ουράνιες, έχουν μπει στην λίστα του παμφάγου θηρίου της παγκοσμιοποίησης.  Στα ψιλά πέρασε, πριν χρόνια μέσα την ομοβροντία των καινούριων που μας κατέκλυζαν, αυτή η πληροφορία. «Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς». Είναι μια αναχρονιστική διάκριση που πρέπει να καταργηθεί».
-Τα παιδιά θα έχουν «γονέα 1» και «γονέα 2». Απίστευτο, γι’ αυτό πέρασε κι απαρατήρητο. Και τώρα να, οι πιστοί εκτελεστές των εντολών της Νέας τάξης   , θέλοντας να είναι πολιτικώς ορθοί απέναντι στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων, καταργεί τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες λέξεις όλου του κόσμου με στόχο να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό ρατσισμό απέναντι στους ομοφυλοφίλους. Αλήθεια λύνοντας το πρόβλημα των ομοφυλοφίλων ζευγαριών, στα χαρτιά, στην καθημερινότητα τα υιοθετημένα παιδιά τους θα τους αποκαλούν   γονέα 1 και  γονέα 2;  Αλήθεια τους ίδιους τους ρώτησαν;
Για μετρήστε Συνέλληνες πόσα μέτρα έχουν παρθεί, πόσες προσπάθειες ανάρμοστες, από τους οπαδούς της  παγκοσμιοποίησης έχουν γίνει για να αποδοθεί δήθεν διέξοδο στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια που βιώνουν όπως λένε την κοινωνική κατακραυγή. Ποτέ δεν ένιωσα να διώκονται, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αποδεκτοί  κοινωνικά, χωρίς να είναι απαραίτητα τέτοιου είδους ακραία  μέτρα. Όταν έκανα φίλους ποτέ δεν με ενδιέφερε η ιδιαιτερότητά τους.    
Έτσι  λοιπόν στις αιτήσεις εγγραφής στα σχολεία, αντί για «Όνομα Πατρός» και «Όνομα Μητρός» θα αναγράφεται «Γονέας 1» και «Γονέας 2». Είναι λέει αναχρονιστική η διάκριση της οικογένειες» με βάση το φύλο των γονέων τους,το δε γένος των παιδιών δεν θα αναφέρεται στα σχοχλικούς καταλόγους μέχρι την ηλικί μου που θα δηλώσει το ίδιο το παιδί αν είναι αγόρι ή κορίτσι . Αυτό βέβαια μπορεί να ανατραπεί. Δηλαδή αν το παιδί θελήσει αργότερα μπορεί να αλλάξει φύλλο και πάει λέγοντας. Το σχετικό διάταγμα αναφέρει ότι «Για την αποφυγή διακρίσεων, οι σχολικές εγγραφές, οι σχολικοί κατάλογοι, οι γονικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο στην θέση μαθητής-τρια θα γράφει παιδί και στην θέση πατέρας μητέρα  τις λέξεις Γονέας 1 και Γονέας 2».  Διότι όταν ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων βρίσκεται μπροστά σε μια προς συμπλήρωση αίτηση θα βρεθούν σε αμηχανία. Εγώ νομίζω ότι αυτό το εχουν καμονίσει οι ίδιοι από την αρχή της σχέσης τους.
     Αυτό   το μέτρο   έρχεται  σε συνέχεια του νόμου του 2013 για την νομική ισότητα των γάμων ανάμεσα σε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρι και σκοπόν καθώς λέγουν έχει  να βάλει ένα τέλος στις διακρίσεις που βασίζονται στις ερωτικές-σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων και έχουν νομική υπόσταση -είτε με πολιτικό γάμο είτε με σύμφωνο συμβίωσης. Και να ήταν μονο αυτό;
Γενικά η κανονικότητα πάει περίπατο, καθώς  λέξεις ιερές βάλλονται κι αντικαθιστούνται από τις ακριβώς αντίθετες. Λέξεις που μέχρι τώρα είχαν πρωτεύουσα θέση στο κατάλογο των αρετών του λαού μας τώρα βρίσκονται από διωγμόν από τους εκσυγχρονιστές του νέου κόσμου που ετοιμάζουν. Τα εθνικά ερείσματα ( εθνική συνείδηση,   εθνικές αξίες, ελπίδες και οράματα, παραδόσεις και ιστορία, γραφή, γλώσσα)  έντεχνα και μεθοδικά ξηλώνονται. Δυστυχώς το εφιαλτικό σενάριο της παγκοσμιοποίησης  ξεκίνησε με την υποβαλλόμενη μετανάστευση με θύματα και τους ίδιους του μετανάστες.   Η νάρκη στα θεμέλια των Εθνών μπήκε όταν εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών μεταναστών άρχισαν να κατακλύζουν την  Γηραιά Ήπειρο από εικοσαετίας και πλέον. Οι εκφραστές της πολυπολιτισμικής προπαγάνδας και της “νέας τάξης πραγμάτων” παρουσιάζουν την κατάσταση αυτή ως αναπόφευκτη, ότι δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί έρχονται στην Ευρώπη για μια καλύτερη τύχη και στην συνέχεια θα γυρίσουν στις πατρίδες τους, τις οποίες και θα αναπτύξουν.Τους ξεγέλσαν κι αυτούς. Τόσα χρήματα για του μετανάστες και δεν κατάλαβα γιατί δεν τους βοήθησαν απευθείας στις πατρίδες τους.  Σκοπός  είναι να αναμιχθούν οι λαοί της Ευρώπης με Αφρικανούς και Ασιάτες, να σβήσουν τα έθνη με την δημιουργία μιας ενιαίας φυλής μιγάδων. Κι όταν ξηλώσουν ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό,  όπως  αυτήν την κατάργηση των  πολυτραγουδισμένων λέξεων «μαμά και μπαμπάς» κι άλλων ανανεωτικών αλλαγών  που ακολουθούν και  το νέο θα καταβροχθίσει τον παλιό θα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον  «μαζάνθρωπο».  Το χαρακτηριστικό αυτού του είδους των ανθρώπων  θα είναι άνθρωποι άβουλοι, άνευροι, πειθήνιοι, χωρίς ρίζες, χωρίς όνειρα για προοπτική και μέλλον, χωρίς αναφορές στο παρελθόν, χωρίς αισθήματα, θα είναι τα «πρόβατα τσιπαρισμένα »  τα οποία θα σιτίζονται από τους αφέντες τους τόσο, ώστε να ζουν και να παράγουν. Όλα αυτά έρχονται κι εμείς απλοί παρατηρητές δεν μπορούμε να συλλάβουμε το άγριο  πρόσωπο του μέλλοντος και σιωπούμε. Κι ενώ θα γίνονται όλα αυτά η τεχνολογία θα κάνει άλματα που λίγοι θα μπορέσουν να τα ακολουθήσουν. Έλληνες προλαβαίνουμε ακόμη, μπορεί κάτι αναπάντεχο να συμβεί και η Ευρώπη να ακολουθήσει τον δρόμο της κανονικότητας, της προόδου και του πολιτισμού. Κι όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε: Σε κανένα νεοταξίτικο μέτρο δεν θα επιτρέψουμε να μας στερήσει την τιμή και την ιδιότητα να λεγόμαστε « μάνα» ή « πατέρας των παιδιών μας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Τον τίτλο των «Πρεσβειρών Ελληνικού Τουρισμού» για την αγορά της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel