Δήμος Νέας Σμύρνης: Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη τακτική εθελοντική αιμοδοσία για το 2021

Την πρώτη τακτική και εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 διοργάνωσε ο Δήμος της Νέας Σμύρνης για το 2021.

Σε μήνυμά του ο Δήμος αναφέρει:

”Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργάνωσε την 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του 2021 για την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών προστατευτικών μέτρων για την covid-19.

Σημαντική ήταν η συμβολή του κλιμακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην όλη διαδικασία και ως προς τη θερμομέτρηση των εισερχομένων και την τήρηση προτεραιότητας.

Η παρουσία του Δημάρχου κ. Τζουλάκη Σταύρου ενίσχυσε εργαζόμενους και αιμοδότες στο έργο τους δίνοντας έναν επιπλέον θετικό συμβολισμό στην όλη διαδικασία.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε:

«Η εθελοντική αιμοδοσία προάγει το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας δίνοντας παράλληλα λύση στο τόσο μεγάλο πρόβλημα, που υπάρχει και εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, από την έλλειψη διαθέσιμων αποθεμάτων αίματος.

Η συγκεκριμένη αιμοδοσία είναι η καλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του θεσμού εδώ και 23 χρόνια, τόσο από άποψη ποσότητας συγκέντρωσης αίματος και συμμετοχής των εθελοντών, όσο και από οργανωτική άποψη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές”.

Η μεγάλη επιτυχία της Αιμοδοσίας αποδεικνύεται και από το γεγονός της ύπαρξης μεγάλης λίστας εθελοντών, που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα για τους οποίους υπάρχει η δέσμευση ότι θα τους δοθεί προτεραιότητα σε επόμενη τακτική ή έκτακτη αιμοδοσία του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ξεκινά ξανά τη λειτουργία της η Δημοτική βιβλιοθήκη της Νέας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!