Δήμος Νέας Σμύρνης: Προσλήψεις ιατρικού προσωπικού για στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Την πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οχτώ (8) μηνών ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες υποβοήθησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την πρόσληψη οχτώ (8) ατόμων ειδικοτήτων ΠΕ Ιατρός Γενικής Ιατρικής (1), ΠΕ Ιατρός Καρδιολόγος (1), ΠΕ Ιατρός Ορθοπεδικός (1), ΠΕ Ιατρός Ψυχίατρος (1), ΠΕ Ιατρός Οδοντίατρος (1), ΠΕ Φαρμακοποιός (1), ΥΕ Γενικών Καθηκόντων (2), με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οχτώ (8) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 175 Ν. 4764/20 (ΦΕΚ 256/τ.Α’/23.12.2020).

Η ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων μετά των συνημμένων δικαιολογητικών που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι από την Πέμπτη 18.02.2021 έως και το Σάββατο 20.02.2021 – Η υποβολή πρέπει να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail dioik@neasmyrni.gr

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
https://www.youtube.com/watch?v=8_Rny5x5uQs
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!