Δηλώσεις προέδρου Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλου για την καταγγελία Μπεκατώρου

Sample Codes

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνης Δημητρακόπουλος μίλησε για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα.

Ο Αντώνης Δημητρακόπουλος είναι πρόεδρος στην ΕΙΟ από το 1997 και φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ για να μιλήσει για τη υπόθεση της καταγγελίας της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας χαρακτηρίζοντας τη σεξουαλική κακοποίηση ως ένα δυσάρεστο περιστατικό.

«Καταδικάσαμε αυτή την αποτρόπαια συμπεριφορά, διότι πλέον ξέραμε για ποιον μιλάμε, ζητήσαμε να παραιτηθεί και παραιτήθηκε ζητήσαμε να παραιτηθεί από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και γνωρίζουμε κατά 99% ότι παραιτήθηκε. Γιατί να παραιτηθώ, είναι συλλογική ευθύνη;» είπε και τόνισε ότι στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας δεν θα είναι υποψήφιος.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας ανέφερε πως στο παρελθόν δεν υπήρξε ένδειξη, φήμη ή καταγγελία παρόμοιου γεγονότος και πρόσθεσε ότι «ένα μεμονωμένο φαινόμενο δεν μπορεί να στιγματίζει μία ολόκληρη ιστιοπλοϊκή οικογένεια».

Ο Αντώνης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στην πρώτη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας χαρακτηρίζοντας ατυχή τον χαρακτηρισμό για δυσάρεστο περιστατικό και τόνισε ότι δεν θα έπρεπε αυτή να χαρακτηρίσει την Ομοσπονδία καθώς τα μέλη της δεν είναι και επαγγελματίες του λόγου.

Πρόσθεσε δε ότι με τη δημοσιοποίηση του ονόματος του καταγγελλόμενου η Ομοσπονδία προχώρησε στην απερίφραστη καταδίκη του και ζήτησε την απομάκρυνσή του.

Facebook Comments
Sample Codes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε, σήμερα, στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών των χωρών…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: