fbpx
13 °C Athens, GR
30 Νοεμβρίου 2020

Δημήτρης Πιτούλης από την παράταξη¨Εμείς για το Φάληρο : Προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου.

προτάσεις:

  • Προτείνω οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να δώσουμε ένα συμβολικό ποσό, όσο θεωρεί ο καθένας και ανάλογα με τις δυνατότητες του, στο Υπουργείο Υγείας ,  για αγορά υγειονομικού υλικού. Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα, ανεξάρτητα από τις ενέργειες στις οποίες, προβαίνει ο καθένας μας.  Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες είναι τεράστιες έστω και ένα μικρό ποσό δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη και την προσφορά μας προς την πατρίδα μας, η οποία δοκιμάζεται καθημερινά! Δεν θα πω όσοι αιρετοί αμείβονται να προβούν και εκείνοι σε αντίστοιχη συνεισφορά γιατί θεωρώ ότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας.
  • Εάν είναι εφικτό και υπάρχει η διάθεση, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, να προβεί σε σύμφωνο συνεργασίας, με σκοπό να προσφέρει στους πολίτες του διασύνδεση, με Δήμους, μουσεία, βιβλιοθήκες, εκδοτικούς οίκους κλπ. Θα μπορούσε για παράδειγμα να έρθει σε συνεργασία,  όχι μόνο με τα γνωστά μουσεία των Αθηνών αλλά και από περιοχές της Ελλάδος, τις οποίες μπορεί οι πολίτες του Δήμου, να μην έχουν επισκεφτεί ή να γνωρίζουν ότι υπάρχουν τέτοιου είδους μουσεία. Κατά αυτό τον τρόπο θα υπάρξει ευρύτερη ενημέρωση για την πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία της κάθε περιοχής. Σίγουρα ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο διαδίκτυο από μόνος του, αλλά η συνεργασία του Δήμου δείχνει έμπρακτα την προσπάθεια του για δράσεις πέρα από τα συνηθισμένα.  Αυτό προυποθέτει  να ¨ανέβουν¨ αυτές οι συνεργασίες, στο portal του Δήμου με την εγκυρότητα του. Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση και ανάλυση, είμαι στη διάθεση σας.
  • Πιστεύω ότι χρειάζεται ως Δήμος, να κάνουμε έναν νέο σχεδιασμό, για μετά την πανδημία, όπου οι συνέπειές της θα είναι μεγαλύτερες από το αποτέλεσμα της ίδιας της πανδημίας, για τους πολίτες μας.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την κρίση. Καλή δύναμη, κουράγιο και υπομονή.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρης Πιτούλης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ¨Εμείς για το Φάληρο¨

 

Link Facebook

https://m.facebook.com/Emeis.gia.to.faliro/

 

 

 

 

Related articles

Σεισμός 6,6 ρίχτερ Σάμο τώρα αισθητός και Αθήνα

Σεισμός στην Αθήνα έγινε αισθητός λίγα λεπτά πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.  βόρεια της Σάμου, μεγέθους 6,6 Ρίχτερ, μεταδίδουν τα αρμόδια σεισμολογικά ινστιτούτα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε 19 χιλιόμετρα βόρεια της Σάμου. (ΔΙΟΡΘΩΣΗ) 6⃣6⃣ 🇬🇷 Σεισμός ML 6.6, 30/10 13:51, βάθος 10 χλμ, 19 χλμ Β από Σάμος. […]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ανοχή της Δημοτικής αρχής Καλλιθέας στα μασκαρέματα της «Ελληνικής Αυγής» και των ομοίων τους. Η πρόσφατη «εθελοντική βοήθεια» της συγκεκριμένης παράταξης αποτελεί ρατσιστική απόπειρα διάσπασης του λαού της Καλλιθέας και θρέφει το φασισμό-ναζισμό με παχιά λόγια περί «κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης». Αυτοί, φοράν την μάσκα του φιλάνθρωπου γιατί, έχουν βάλει πλάτη στο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *