4 Δημοτικές Παρατάξεις ζητούν δημοτικό συμβούλιο για τον ΟΠΑΑ

Μια κίνηση που δείχνει ότι υπάρχει άμεση επικοινωνία μεταξύ των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων – ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΖΩΉΣ – ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ – ΜΊΑ ΠΌΛΗ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ.

Είναι η επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κ. Γιώργο Κυριάκοπουλο την οποία υπογράφουν και οι τέσσερις επικεφαλής και ζητάνε σύγκλιση του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα τις αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες του προηγούμενου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΑ “ΓΙΆΝΝΗ ΓΆΛΛΟΥ” για την εκδίωξη των Ναυταθλητικών Ομίλων της Καλλιθέας από το Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο δηλαδή από τη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται όπως είχαν τονίσει και πριν λίγο καιρό πριν τις Δημοτικές εκλογές στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσαν οι Ναυταθλητικοι Όμιλοι, οι επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων, στα σχέδια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου για πλήρη ιδιωτικό ποίηση της Μαρίνας. Το εμπόδιο στα σχέδια αυτά είναι οι ιστορικοί Ναυταθλητικοί Όμιλοι, οι οποίοι έχουν αναδείξει Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και έχουν τιμήσει την Ελλάδα αλλά και έχουν κάνει γνωστή και την Καλλιθέα ως Ναυταθλητικη πόλη μαζί με την Ελληνική Ιστιοπλοικη Ομοσπονδία με τις διακρίσεις τους.

Η πολιτεία εξάλλου το 2004 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες την είχε κατατάσσει σαν μοναδική Ναυταθλητικη Μαρίνα και εκτος των Ομίλων εχει έδρα και η Ελληνική Ιστιοπλοικη Ομοσπονδία.

Η έκτακτη συνέντευξη τύπου των Ναυταθλητικών Ομίλων

[pdf-embedder url=”https://kalitheapress.gr/wp-content/uploads/2019/09/ΕΠΙΣΤΟΛΉ-ΣΕ-ΠΡΌΕΔΡΟ-ΔΣ-4-ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.pdf” title=”ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΕ ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΣ 4 ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ”]

Το αίτημα των τεσσάρων Παρατάξεων είναι:

Προς

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου                               Καλλιθέα  11/09/2019

κ.. Κυριακόπουλο Γεώργιο

κύριε πρόεδρε ,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω  της σοβαρότητας  της  κατάστασης  που έχει δημιουργηθεί στη  Ναυταθλητική Μαρίνα και στις  εγκαταστάσεις  της , αλλά και των έργων που βρίσκονται  σε εξέλιξη στην παραλία , όπως  πραγματοποιηθεί  Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα :

“ Προβλήματα σχετικά με την Ναυταθλητική  Μαρίνα και την Παραλία “

 

Οι  επικεφαλείς των Παρατάξεων   :

ΚΩΣΤΑΣ  ΑΣΚΟΥΝΗΣ –  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΖΩΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  – ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Facebook Comments Box

Απάντηση