Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας άνοιξε από τις 21 Ιανουαρίου

Sample Codes

Eπαναλειτουργεί από την πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στην οδό Ανδρομάχης 86Α και άνοιξε τις πόρτες της – με κανόνες λόγω της περιόδου – για να εξυπηρετήσει εκ νέου τους φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Για το δανειστικό τμήμα και τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση του κοινού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τα βιβλία στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης (kallithea.openabekt.gr) και στη συνέχεια να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210 9593518 για ραντεβού.

Προς αποφυγή μάλιστα συνωστισμού, οι αρμόδιοι θα ετοιμάζουν το πακέτο των προς δανεισμό βιβλίων.

Σε ότι αφορά την παρουσία του κοινού στο χώρο, επειδή δεν επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στα ράφια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τίτλους μόνο από τις εκθέσεις βιβλίων που βρίσκονται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

https://www.ministopkiosk.gr/

Για εργασίες στο πληροφοριακό τμήμα της Βιβλιοθήκης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για τον εντοπισμό του υλικού και τον καθορισμό του τρόπου επίσκεψης (προκαθορισμένο ραντεβού – μέγιστος αριθμός επισκεπτών 3 άτομα κ.τ.λ.)

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Άγιος Πορφύριος: «Δεν μου αρέσει να προφητεύω αλλά θα σας πω μια προφητεία...» (Αναδημοσίευση Δεκεμβρίου 2012)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ο συγγραφέας Κώστας Ζαχαράκης πρόσφατα παρουσίασε τη συλλογή διηγημάτων «ΚΑΝΕΝΑΣ»...…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!