Διαδικτυακή αγκαλιά από Καλλιτέχνες στο σύνδεσμο προστασίας Παιδιών ΑΜΕΑ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

kalitheapress gr

«Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας. Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ και θέλοντας να είναι ακόμη περισσότερο κοντά στα παιδιά, τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε και με σκοπό να μην χάσουν την επαφή τους με την καθημερινότητα και την ψυχαγωγία τους, οργάνωσε  με την καταλυτική βοήθεια και την ανιδιοτελή αγάπη, διάφορων αξιόλογων καλλιτεχνών, διαδικτυακές αφηγήσεις παραμυθιών, καθώς και άλλες δραστηριότητες.

kalitheapress gr
kalitheapress gr
kalitheapress gr
kalitheapress gr

Κάθε εβδομάδα υπήρχε και μία έκπληξη για τα παιδιά του Συνδέσμου, στον Χολαργό και στην Ρόδο. Μαρία Κορινθίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Μαρία Σολωμού, Ναταλία Δραγούμη,  Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μπέττυ Μαγγίρα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Ζέτα Δούκα, Μελέτης Ηλίας,  διάβασαν από ένα παραμύθι. Αλλά και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, έδειξε ασκήσεις στα παιδιά εύκολες και εύχρηστες, για να υιοθετήσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και ευεξίας.

Οι δραστηριότητες αυτές συνεχίζονται με αγάπη για τα παιδιά, με έναν στόχο! Να νιώθουν ευτυχισμένα!

περισσότερα για το σύλλογο και πως μπορείτε να βοηθήσετε www.coveramea.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τραγικές στιγμές στο Μουζάκι για την φαρμακοποιό που έπεσε θύμα του «Ιανού»

Απάντηση

Recommended
Μια μεγάλη οργανωμένη προσπάθεια να εντοπιστούν τυχόν κρούσματα κορωνοϊού στον…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: