Διαδικτυακή Συζήτηση Δήμου Καλλιθέας για «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας”

Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κο Φώτη Κουρμούση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  9 Δεκεμβρίου 2020  και ώρα 15:00 έως 17:00 από τον Δήμο Καλλιθέας.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν.4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Την συζήτηση θα προλογίσει  ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος

Το Κέντρο Δανειοληπτών Καλλιθέας λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας με την  Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών στην διεύθυνση: Φιλαρέτου αρ. 60,  Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 16:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 9579580

Επίσης στο τηλέφωνο 213 212 5730 οι πολίτες  μπορούν να κλείνουν ραντεβού για (τηλε) συνάντηση για να λάβουν δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και ενεργή υποστήριξη στα θέματα διαχείρισης των οφειλών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.keyd.gov.gr

Για την συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στο: grtypou@kallithea.gr  το οποίο να περιέχει το όνομα και το επίθετό και τυχόν φορέα που εκπροσωπούν καθώς και το e-mail στο οποίο  επιθυμούν να σταλεί το σχετικό link και οι οδηγίες για την τηλεδιάσκεψη.

Η αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την συμμετοχή πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

διάβασε και αυτό  Το Νέο Ψυχικό έχασε τον Θάνο Βεζυργιάννη

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ναρκωτικά από το παράθυρο πετούσε ένας από τους συλληφθέντες των…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel