Εισήγηση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινά στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Kατόπιν αποδοχής της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ κ. Διονύσης Κυριακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, θα πραγματοποιήσει εισήγηση στην ΕΣΔΔΑ, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Ειδικότερα, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσει στους  σπουδαστές της ΕΣΔΔΑ τις πολιτικές προτεραιότητες της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης του κοροναϊού, αλλά και τις ευρωπαϊκές απαντήσεις για την επόμενη ημέρα.

Η εισήγηση του κ. Σχοινά εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία της ΕΣΔΔΑ  υπό τον τίτλο «Διαλέξεις Προσωπικοτήτων» που έχει ως στόχο την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης των αυριανών ανώτατων στελεχών της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης. Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση με τους σπουδαστές.

 

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η Επιτροπή χορηγεί σε εννέα κράτη μέλη 14 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του SURE H Ελλάδα λαμβάνει 2 δισ. ευρώ

Απάντηση

Recommended
Συνολικό τζίρο 1,36 δισ. ευρώ στις ταχυκίνητες κατηγορίες αγαθών, εμφανίζουν…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: