ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη για το ποδόσφαιρο και την στάση του, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε οτι με απόφαση του Πρωθυπουργού διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία.  Συγκεκριμένα οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της zouglas ,ο κύριος Ζαγοράκης είχε πάρει θέση για το ενδεχόμενο υποβιβασμού ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗΣ. Όπως ήταν αναμενόμενο η εισήγηση-πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που καταδικάζει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη σε υποβιβασμό προκαλεί σημαντικές πολιτικές αναταράξεις. Μάλιστα, οι αναταράξεις αυτές έχουν ως επίκεντρο τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και κατά συνέπεια την κυβέρνηση στο σύνολο της, αφού τόσο ο επίσημος ΠΑΟΚ, όσο και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης καταγγέλλουν τον υφυπουργό Αθλητισμού και τη ΝΔ πως έστησαν τη δίωξη κατά του ΠΑΟΚ επιχειρώντας έτσι να αλώσουν τον αθλητικό χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, στηρίζοντας κατά κύριο λόγο τα συμφέροντα του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.Στο πλαίσιο αυτό έχουμε την αντίδραση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη, και στη συνέχεια του ίδιου του δημάρχου Θεσσαλονίκης… Οι αντιδράσεις αυτές μάλιστα αναμένεται να εναθούν. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε θέση μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, τονίζοντας ότι «…εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση του ευρωβουλευτή «Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

διάβασε και αυτό  Tα μέτρα που εφαρμόζονται για τον κορονοιο σε όλη την χώρα.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε χτες στην Αθήνα του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: