Ενταση τη Νύχτα στον Εβρο-Οργανωμένη Εισβολή στην Ελλάδα

Sample Codes

Νύχτα έντασης εκτυλίχθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με τις ελληνικές Δυνάμεις να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους περίπου 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στο τελωνειακό πέρασμα των Καστανέων και προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας. Την ίδια ώρα, χωρισμένη στα δύο παραμένει η Μυτιλήνη, με το Δήμο Μυτιλήνης να κλείνει τα σύνορά του με το Δήμο Δυτικής Λέσβου. Το CNN Greece και οι ανταποκριτές του σε Έβρο και Μυτιλήνη καλύπτουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο προσφυγικό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι εντάσεις στις Καστανιές ήταν συχνές. Πετροπόλεμος, καπνογόνα, ακόμη και χημικά από drones από την τουρκική πλευρά συνθέτουν την «εκρηκτική» εικόνα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Την Κυριακή συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να κάνει λόγο για «ασύμμετρη απειλή» κατά της χώρας μας και να χαρακτηρίζει την Τουρκία «διακινητή».

Υπογράμμισε, μάλιστα, πως η μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα «κατευθύνεται και ενθαρρύνεται από την Τουρκία».

«Οι ενέργειες αυτές γίνονται κατά παράβαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας. Η Τουρκία αντί να περιορίσει τα κυκλώματα διακινητών, μεταναστών και προσφύγων γίνεται η ίδια διακινητής. Τα συγκεντρωμένα άτομα επιχειρούν δια της βίας να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος παρά το γεγονός ότι από την ελληνική πλευρά έχει καταστεί σαφές με κάθε τρόπο ότι δεν επιτρέπεται καμία απολύτως διέλευση» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Φρίκη στα Βίλια: Τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε βαλίτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εισβολής,μιας γενικευμένης κρίσης, στο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: