Εξέλιξη Ζωής: Mία Νέα, Ευχάριστη Εξέλιξη για τη Ζωή των Παιδιών που Διαβιούν σε Ιδρύματα

Sample Codes

Όλα τα παιδιά χρειάζονται φροντίδα, αγάπη και στήριξη.

Η νέα ΑΜΚΕ (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ έχει ως σκοπό να προσφέρει σε παιδιά ηλικίας από 12 ετών και πάνω που ζουν και μεγαλώνουν σε κλειστά ιδρύματα παιδικής προστασίας, ενδυνάμωση μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, ψυχολογική υποστήριξη και πολλά ακόμη.
Με όραμα την επίτευξη μίας δίκαιης κοινωνίας που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, το έργο του οργανισμού εστιάζει ιδιαίτερα σε δύο ηλικιακές ομάδες, σε εφήβους ηλικίας 12 – 17 και σε νέους ηλικίας 18 – 25 ετών. Μέσω συνεργασιών με ιδρύματα παιδικής προστασίας, η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ προσβλέπει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των νέων, στην προσφορά ευκαιριών να συμμετάσχουν οι έφηβοι και νέοι σε πλήθος δραστηριοτήτων που θα βοηθήσουν στην εκπαίδευση και εξέλιξή τους, στην επαγγελματική αποκατάστασή τους και κατ’ επέκταση στη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης και ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ  ιδρύθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το ΙΣΝ στηρίζει επίσης τα πρώτα βήματα του οργανισμού, και, συγκεκριμένα την υλοποίηση εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών δράσεων καθώς και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά και νέους που ζουν σε ιδρύματα.

Η πρώτη παρουσίαση της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2019. Διαβάστε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.exelixizois.org

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Γιάννης Ψυχοπαίδης: ΠΟΙΗΤΙΚΑ - Η ζωγραφική συναντάει την ποίηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Επίθεση με μολότοφ από ομάδα αγνώστων δέχθηκε πριν από λίγο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: