Επίδομα 534 ευρώ: Νέα προθεσμία για τους ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι 28/9

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλουν τη διαδικτυακή αίτησή τους έως και τις 28 Σεπτεμβρίου όσον αφορά στο επίδομα ύψους έως και 534 ευρώ για τον μήνα Ιούλιο.

Νέα προθεσμία έως τις 28 Σεπτεμβρίου έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες για να υποβάλουν τη διαδικτυακή αίτησή τους επειδή πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) για την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Τι ορίζει η υπουργική απόφαση

Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας Κοινωνικών Υποθέσεων (υπ’ αριθ’. ΓΔΟΥ 223/2020, ΦΕΚ 4077/ Β’/22-09-2020), παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, η προθεσμία για την υποβολή αίτησης χορήγησης αποζημίωσης ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού, για τον Ιούλιο 2020.

Ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εντός της νέας προθεσμίας.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  SPONSORING PACKAGES

Απάντηση

Recommended
Μία γυναίκα 39 ετών, η οποία είχε κορονοϊό, άφησε την…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: