Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα, 16 Ιουλίου

Το επίδομα των έως και 534 ευρώ πρόκειται να λάβουν, σήμερα (16/07), εργαζόμενοι οι οποίοι βρέθηκαν σε αναστολή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού έως 534 ευρώ αναμένεται να λάβουν, σήμερα (16/07), για τον μήνα Ιούνιο, οι εποχικά εργαζόμενοι στον τουρισμό, που υποβάλλουν μονομερή υπεύθυνη δήλωση και δεν έχουν επαναπροσληφθεί.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 16-17 Ιουλίου καταβάλλονται από το Υπουργείο Εργασίας τα χρήματα στους μισθωτούς που συμμετείχαν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία», αφού έχουν προηγηθεί οι αιτήσεις της δεύτερης φάσης στο σύστημα «Εργάνη».

Ειδικότερα, θα πιστωθεί η οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο 60% του μισθού που χάνει ο εργαζόμενος λόγω της μείωσης του ωραρίου του, εφόσον ενταχθεί στον μηχανισμό.

Ποιοι θα πληρωθούν στις 27-28 Ιουλίου

Επόμενο διήμερο-ορόσημο ως προς την αποζημίωση ειδικού σκοπού είναι η 27η και η 28η Ιουλίου, καθώς τότε αναμένεται να καταβληθεί στους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τους τελούσαν σε αναστολή κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο και παρατάθηκε η αναστολή τους για τον μήνα Ιούνιο.

Μάλιστα, η πληρωμή θα γίνει αυτόματα, δίχως να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους των εργαζομένων, παρά μόνο αν επιθυμούν την τροποποίηση στοιχείων τους.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Περιφέρειας Αττικής και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τον καθαρισμό 14 παραλιών του Σαρωνικού

Απάντηση

Recommended
Μαζική ήταν η συμμετοχή για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: