Επίθεση με πετρέλαιο στον Βύρωνα: «Τα παιδιά ούρλιαζαν, έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών τους»

Με προβλήματα στα μάτια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο τα δύο από τα παιδιά που δέχθηκαν την επίθεση με πετρέλαιο το βράδυ της Κυριακής (25/4) στον Βύρωνα με τις περιγραφές του περιστατικού να σοκάρουν.

Όπως περιγράφει η νονά της 13χρονης, τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν όταν έπεσε πάνω τους το πετρέλαιο ενώ τόνισε ότι το κορίτσι δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της, καθώς δεν είχε όραση. Πρόσθεσε ακόμα ότι έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών.

«Γυρίζανε να πάνε σπίτια τους, γυρίζανε από τα Νταμάρια. Ήταν πέντε τα κορίτσια, οι δύο σταματήσανε λίγο πιο πριν, οπότε δεν ακολουθήσανε τις άλλες τρεις. Περπατούσανε και στρίβοντας, ακριβώς στο στενό για να οδηγήσει την (…) στο σπίτι της γιατί εκεί πέρα μένει, τους ήρθε το πετρέλαιο στα μαλλιά, στο σώμα, όλο. Τα έλουσε τα παιδιά αυτή. Τα παιδιά είναι σε σοκ, ουρλιάζανε, ουρλιάξανε αυτά, απ’ τα ουρλιαχτά των παιδιών πήγανε τέσσερα μηχανάκια ΔΙΑΣ, κλείστηκε το τετράγωνο…» περιγράφει το απίστευτο περιστατικό η νονά της 13χρονης, μιλώντας στο Mega.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «οι δύο το “φάγανε” στα μάτια. Η μικρή δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της. Δεν είχε όραση. Ήρθε λοιπόν, η μαμά, έσπευσε και ο μπαμπάς της (…), πήραν κι αυτοί το 100, το ΕΚΑΒ ήρθε και μετέφερε τα παιδιά στο Παίδων, υπήρχε έντονος ερεθισμός από το πετρέλαιο, θα ξεκινήσει μια αγωγή με κολλύρια γιατί το πετρέλαιο έχει την ιδιότητα να θολώνει την όραση, η (…) και η (…) έχουν θέμα με τη μεμβράνη στα μάτια. Ναι μεν, βλέπουν, αλλά έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών».

διάβασε και αυτό  Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ διεθνές κύκλωμα νοθείας βενζίνης με «έξυπνη φόρμουλα»

Όπως ανέφερε ο πατέρας του ενός κοριτσιού, η κόρη του απέκτησε κόκκινο χρώμα στο πρόσωπα, ενώ έχει πρόβλημα στον κερατοειδή και ακολουθεί αγωγή.

Αναφορικά με τη στάση της 37χρονης ένα από τα κορίτσια, είπε πως μετά την επίθεση η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι και έσβησε τα φώτα.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στα χέρια ήρθαν δύο οδηγοί στη μέση του δρόμου, μέρα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: