Εργατική Πρωτομαγιά:Με αυστηρά μέτρα και αποστάσεις η διαδήλωση του ΠΑΜΕ στo Σύνταγμα.

Απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά, παρά την απαγόρευση.

Στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ με οργάνωση και στρατιωτική πειθαρχία όρισε αποστάσεις για τους διαδηλωτές και η εικόνα από ψηλά είναι εντυπωσιακή. Μάσκες, γάντια και προσοχή είναι οι αυστηρές οδηγίες.

Το ΚΚΕ φρόντισε να υπάρχουν και ειδικά αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα με σήμανση για το που πρέπει να στέκεται ο κάθε διαδηλωτής.

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ στην ιστοσελίδα του 902.gr, “χωρίς εσένα γρανάζι δε γύρνα εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά”. Το σύνθημα η αλήθεια του οποίου επιβεβαιώθηκε ακόμα πιο καθαρά μέσα στις συνθήκες της πανδημίας ακούγεται δυνατά στη συμβολική εκδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι χωρίς τους οποίους δεν κινείται τίποτα, ξεκαθαρίζουν δεν θα πληρώσει ξανά ο λαός. Καμιά θυσία για τα αφεντικά.

Στο Σύνταγμα καταφθάνουν συγκροτημένα και με όλα τα μέσα προστασίας μέλη των Σωματείων για να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά. Κάνουν ξεκάθαρο ότι τα δικαιώματα και οι ανάγκες τους δεν μπαίνουν σε καραντίνα”.

Related articles

Κορωνοϊός: 56 τα νέα κρούσματα και 4 νέοι θάνατοι στην χώρα μας.

Ανακοινώθηκαν 56 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2011. 77 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 15 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις […]

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΑΣΩΜΕΝΩΝ ΑΓΡΩΝ

Ψηφίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 67 του ν. 998/79 για τους δασωμένους αγρούς σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη να αιτείται στη δασική υπηρεσία την έγκριση της χρήσης έκτασης δάσους, έως 30 στρεμμάτων, μόνο για γεωργική ή δενδροκομική καλλιέργεια, εφόσον έχει τίτλους ιδιοκτησίας μέχρι το 2004. Για εκτάσεις μεγαλύτερες των 5 στρεμμάτων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *