Ευχές ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ των Βουλευτών Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πιστοί στο καθήκον μας στα πλαίσια των όσων πρέπει να τηρούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ευχόμαστε από καρδιάς, σε όλους τους συμπολίτες μας, σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, καλή δύναμη και χρόνια πολλά.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη, στις ανάγκες της Ανατολικής Αττικής, στην στήριξη της κοινωνίας.
Επιτελούμε το κοινοβουλευτικό μας έργο με συνεχείς ερωτήσεις προς την κυβέρνηση και πολιτικές παρεμβάσεις με τα μέσα που μας παρέχει η τεχνολογία και με την πολιτική δύναμη που μας δώσατε και μας δίνετε εσείς.
Συμμετέχουμε στην προσφορά εξοπλισμού των δημόσιων νοσοκομείων με τα απαραίτητα υλικά και μηχανήματα και τέλος προετοιμαζόμαστε για την στήριξη της κοινωνίας μας, ανήσυχοι για την κοινωνική και οικονομική κρίση που έφεραν, πριν την πανδημία, οι επιλογές της κυβέρνησης και μεγιστοποιούνται σήμερα, όχι μόνο ως συνέπεια της υγειονομικής κρίσης αλλά με την αποσπασματική και χωρίς σχέδιο αντιμετώπιση της από την κυβέρνηση.
Δυστυχώς η Κυβέρνηση της ΝΔ, δεν προετοιμάζει τη χώρα, δεν παίρνει έγκαιρα και εμπροσθοβαρώς μέτρα, δεν σχεδιάζει μακροπρόθεσμα, μας οδηγεί ξανά σε νέες οικονομικές περιπέτειες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, το στελεχιακό του δυναμικό, τα μέλη, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του, είναι εδώ στην πρώτη γραμμή για της ανάγκες του λαού και της πατρίδας.
Μένουμε σπίτι και μένουμε δίπλα σας …
Καλή Ανάσταση!

Χρήστος Σπίρτζης
Νάσος Αθανασίου
Πάνος Σκουρολιάκος

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  «OUTDOOR SAILING FITNESS» ATHENS
INTERNATIONAL SAILING CENTER» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Απάντηση

Recommended
Μπορεί το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη να έχει αναστείλει από…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: