Η Αννα Μισελ Ασημακοπούλου προτείνει την Νατάσα Μπέγκα για την διεθνή ημέρα Γυναίκας

kalitheapress gr

Η Ευρωβουλευτής ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την διεθνή ημέρα της Γυναίκας πρότεινε το Ευρωπαικό Κοινιβούλιο να τιμήσει την πρώτη γυναίκα δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων και με πλούσια κοινωνική δράση Νατάσα Μπέγκα. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η ευρωβουλευτής αναφέρει:

Το ΕΛΚ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας μια έκθεση φωτογραφιών, αφιερωμένη στις γυναίκες που μας εμπνέουν καθημερινά μέσα από το έργο τους. Από μέρους μου λοιπόν, πρότεινα ανάμεσα σε αυτές να συμπεριληφθεί και μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλους μας, τη Νατάσα Μπέγκα.
Η Νατάσα υπήρξε μια από τις πρώτες γυναίκες που εκλέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, σε μια μάλιστα δύσκολη περίοδο για τις γυναίκες σε θέσεις εξουσίας.
Τα τελευταία 30 χρόνια, συνεχίζει να υπηρετεί το κοινό καλό από τη θέση της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) στα Γιάννενα.
Παράλληλα, με όραμα, επιμονή και αποτελεσματικότητα έχει επιτύχει τη δημιουργία του Κέντρου Υποβοηθούμενης Διαβίωσης στα Ιωάννινα, δίνοντας λύση και διέξοδο σε ένα χρόνιο θέμα.
Η Νατάσα Μπέγκα είναι μια πραγματική μαχήτρια που με ορόσημο την προσφορά απέδειξε ότι το όνειρο αποτελεί τη δύναμη και όχι την αδυναμία του ανθρώπου. Σήμερα λοιπόν, τιμούμε αυτή τη γυναίκα, η οποία κατάφερε να χαράξει δρόμους γεμάτους ελπίδα και χαμόγελο.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη στην Ελλάδα rapid test

Απάντηση

Recommended
Ανακοινώθηκαν απόψε 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: