Η Αστυνομία για τις Συναθροίσεις.

Μήνυμα προς τους πολίτες θα ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών της Άμεσης Δράσης για την αποτροπή της συνάθροισης άνω των 10 ατόμων.

«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», αναφέρει το μήνυμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό ηχητικό.

Το μήνυμα είναι ηχογραφημένο στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά αλλά και τα αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μέτρο θα υλοποιηθεί στην Αττική και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προανήγγειλε τα σχέδια της κυβέρνησης για περιστολή των συναθροίσεων. «Εμείς σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμη […] σε μία απαγόρευση ή περιστολή των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων», είχε πει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Αυτό θα γίνει γιατί δυστυχώς η σύσταση “Μένουμε στο Σπίτι” ακολουθείται μεν από ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού αλλά όχι από όλους και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Και πρέπει να δείξουμε σε όλους υπευθυνότητα, η οποία έρχεται και μαζί με την ατομική ευθύνη και μαζί με τη συλλογική ωριμότητα».

Ακούστε το σχετικό μήνυμα:

Listen to Κορωνοϊός: Ηχητικό μήνυμα για μέτρα πρόληψης by Kathimerini.gr on #SoundCloud

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τηλεφωνική Επικοινωνία Υπουργού Εθνικής Αμυνας Ελλάδας-Αιγύπτου

Απάντηση

Recommended
Κάθε χρόνο, στις 21 Μαρτίου, η φωνή των ατόμων με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: