Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δημοσίου προς τους Έλληνες πολίτες στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥΠΕΣ, Μ. Βορίδη με την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.).
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε ο Υπουργός με το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος γύρω από όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ο κ. Βορίδης κατέγραψε τα αιτήματα των εκπροσώπων των δημοσίων υπαλλήλων και δεσμεύτηκε να τα μελετήσει προσεκτικά προκειμένου να προσφέρει τις απαιτούμενες λύσεις, όπου αυτό είναι εφικτό.
Παράλληλα, ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να υπάρξουν τακτικές συναντήσεις με την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για όλα τα θέματα που αφορούν στο Δημόσιο και τους υπαλλήλους του με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες, γεγονός που αποτελεί πάγια επιδίωξη του κ. Βορίδη.
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Υπουργός προχώρησε στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Πολυκέντρου. Σκοπός του Κοινωνικού Πολύκεντρου είναι η
επιστημονική υποστήριξη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ με στόχο τη συνέχιση των εκπαιδευτικών, μελετητικών και ερευνητικών δράσεών της.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  14 Οκτώβρη τέστ διαγνωστικού ελέγχου covid-19 στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Για 2 η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Καλλιθέας παρουσιάζει «Το…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel