Η διαδικτυακή ομάδα ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ για έναν συμπολίτη μας που ξεπερνάει τα 300 κιλά

Στέλνουμε συνέχεια επιστολές από τις 13 Απριλίου 2019 κι έχουμε αναρτήσει ερωτήματα και στο Vouliwatch και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή ανταπόκριση, ούτε από τους υπουργούς Υγείας, ούτε από τον υπουργό Επικρατείας, ούτε από τον δήμαρχο Κομοτηνής, ούτε από τον πρωθυπουργό, ούτε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους τομεάρχες του υγείας, ούτε από τους βουλευτές Ροδόπης, ούτε από την ΕΣΑμεΑ, ούτε από τον Συντονιστικό Μηχανισμό για την Αναπηρία, ούτε και από τους δημοσιογράφους που τους ενημερώσαμε.

Τελικά, μήπως ζούμε στη χώρα του μισαναπηρισμού και της αδιαφορίας;

kalitheapress gr

Ένας ιατρός που επικοινώνησε με τον κύριο Σερίφ Σαχίν του σύστησε να απευθυνθούμε στη Διοίκηση της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας κι έτσι κάνουμε:

Η διαδικτυακή ομάδα ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ για έναν συμπολίτη μας που ξεπερνάει τα 300 κιλά

Αγαπητοί κύριοι,
επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την περίπτωση του συμπολίτη μας, κυρίου Σαχίν Σερίφ, ο οποίος κείτεται καθηλωμένος σ’ ένα κρεβάτι επειδή ξεπερνάει τα 300 κιλά σε βάρος. Το μόνο που ζητάει είναι να του χορηγηθεί μια βοήθεια στο σπίτι κι ένα νοσοκομειακό κρεβάτι που να μπορεί να αντέξει το βάρος του.

Παρόλο που έχουμε προσφύγει σε ομαδικές επιστολές προς τα αρμόδια πολιτικά πρόσωπα κι ενώ έχουμε υποβάλει τρία ερωτήματα στο vouliwatch.gr δεν έχουμε λάβει την παραμικρή απάντηση.

Πραγματικά, μια παρέμβαση εκ μέρους σας θα ήταν ζωτικής σημασίας για τον συμπολίτη μας που υποφέρει και θα ήταν σημαντικό να δούμε έστω και μια ελάχιστη ανταπόκριση, την οποία σας ζητώ με το χέρι στην καρδιά…

Με άπειρη εκτίμηση,

Ανδρέας Μπαρδάκης
Δημιουργός της διαδικτυακής κοινότητας ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την ειδική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: