Η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία κατά πρόεδρου Δημοκρατίας -Κυβέρνησης και όχι μόνο…

Sample Codes

Διενέργεια οικονομικού ελέγχου και αναστολή κρατικής χρηματοδότησης ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης στην Ε.Ι.Ο μετά την απόφαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της στο οποίο έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις μελών της ΕΙΟ μεταξύ αυτών και του καταγγελόμενου αντιπρόεδρου από την κυρία Μπεκατώρου για ορισμό εκλογών τον Μάρτιο. Γεγονός που έκανε την ΕΙΟ να αντιδράσει με μια ανακοίνωση με τίτλο ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Ανακοίνωση που μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είναι μόνο κατά του κυρίου Αυγενάκη αλλά και της πρόεδρου της Δημοκρατίας της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχου. Διότι αμέσως μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου όλοι ανεξαιρέτως τάχθηκαν στο πλευρό της και ζήτησαν να γίνουν οι απαραίτητες νομικ΄λες ενέργειες κάτι που ξεκίνησε μετά από εισαγγελική παρέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού αμέσως μετά τη χθεσινή προκήρυξη εκλογών για αναστολή της χρηματοδότησης της ΕΙΟ και διενέργεια ενός ακόμα οικονομικού ελέγχου αποδεικνύει περίτρανα το σχέδιο άλωσής της με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο στόχος από την αρχή και σιγά σιγά η κοινή γνώμη καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι μάσκες έπεσαν.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Ο πρώτος έλεγχος αποφασίστηκε από τον Υφυπουργό την ίδια ημέρα που στείλαμε εξώδικο στον εκλεκτό του, στέλνοντας τέσσερα άξια στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Υφυπουργείου.
Δημιούργησε δεύτερο έλεγχο με ανάθεση σε εταιρεία ορκωτών λογιστών για να μπορέσει να αποδείξει τυχόν οικονομικά προβλήματα της Ομοσπονδίας και την σχετική έκθεση να χρησιμοποιούσε για την υπεράσπιση των εκλεκτών του.
Η ΕΙΟ με αλλεπάλληλες επιστολές ζήτησε από το Υφυπουργείο τα πορίσματα των ελέγχων τα οποία δεν μας δόθηκαν. Κατόπιν τούτου με εισαγγελική παραγγελία αιτηθήκαμε τις εκθέσεις των ελέγχων εντός 20 ημερών. Αν και έχουν περάσει περίπου δύο μήνες ο Υφυπουργός δεν σεβάστηκε ούτε την εισαγγελική παραγγελία.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υφυπουργού προκηρύξαμε νόμιμα εκλογές για τις 14 Μαρτίου. Τι πιο δημοκρατικός τρόπος για την ανάδειξη νέας διοίκησης μέσα από τα σωματεία. Αυτή είναι η απάντησή μας στο «δεν έχουμε τσίπα» του κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης δεν καταλαβαίνει ότι η αναγγελία του νέου ελέγχου προσβάλλει τα πανάξια στελέχη της Οικονομικής Υπηρεσίας που διενήργησε τον πρώτο έλεγχο, καθώς επίσης ότι δυσφημεί με αυτόν τον τρόπο και την εταιρεία ορκωτών λογιστών τους οποίους αυτός επέλεξε με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό.
Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ είναι χαρά για εμάς, γιατί αναγγέλλοντάς τον λίγες ώρες μετά την προκήρυξη εκλογών, που θα γίνουν σύμφωνα με το δικό του νόμο, δείχνει ξεκάθαρα τον πανικό των εκλεκτών του για τη συντριβή τους στις επερχόμενες εκλογές
.

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Γιάννης Μπαλάφας: Παραδέχονται ότι έπεσαν έξω γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά των επιστημόνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Μία νέα ενότητα μουσικών εκδηλώσεων εγκαινιάζεται το 2021 στο Κέντρο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: