App Icon

Η Κορίνα Δαμουλιάνου Ανεξαρτητοποιήθηκε

Όταν λίγες μόνο ημέρες πριν τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Δήμαρχος μου ζήτησε, με ιδιαίτερα πιεστικό όσο και τιμητικό για μένα τρόπο, να στρατευθώ για μια ακόμη φορά στην κοινή προσπάθεια, δεν δίστασα να δηλώσω παρούσα, με μοναδικό κίνητρο και κριτήριο, την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών της πόλης μας και αδιαφορώντας πλήρως για «Θέσεις, αξιώματα και καρέκλες εξουσίας », παρ’όλες τις μεγάλες υποσχέσεις, οι οποίες έμειναν υποσχέσεις….

Όμως ως όπως πάντα επέλεξα το δρόμο της υπηρέτησης των συμπολιτών μου και όχι των συμφερόντων μου. Δυστυχώς σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο ο πολιτικός ρομαντισμός έδωσε τη Θέση του στον κυνισμό και τα μεγαλόπνοα σχέδια έγιναν μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις . Ίσως δεν μου συγχώρησαν ότι προέκρινα το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, αντί της αρχής « του αποφασίζουμε και διατάζουμε ». ίσως πάλι θεωρήθηκε « αμάρτημα » ότι τόλμησα να διαφωνήσω χωρίς κραυγές. αλλά με επιχειρήματα και λαμβάνοντας υπόψιν τις θέσεις και απόψεις των υπαλλήλων του Δήμου, με επιλογές και διαδικασίες που αφορούν την οικονομική αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων (κυλικείο Δημοτικού Κοιμητηρίου) του Δήμου, δηλαδή των πολιτών της Καλλιθέας, των οποίων είμαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ και όχι αφέντες. Έτσι και επειδή μάλλον κρίθηκα από τη διοίκηση του Δήμου ως «μη διαχειρίσιμη », ακούσθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι «λυπάμαι αλλά δεν χωράς πουθενά ».

Κάποιοι προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι οι δημοτικές και λοιπές πολιτικές παρατάξεις δεν ανήκουν και δεν αποτελούν ιδιοκτησία των εκάστοτε επικεφαλής τους, αλλά υπάρχουν και αντλούν νομιμοποίηση από τη ΣΥΝΕΧΗ στήριξη των πολιτών και μόνο. Επειδή λοιπόν οι έννοιες και αρχές της προσωπικής μου ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της υπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών της Καλλιθέας , είναι για μένα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ». Εφεξής με κριτικό πνεύμα και καλή πίστη θα στηρίζω τις πρωτοβουλίες και προτάσεις που θεωρώ ότι υπηρετούν το κοινό καλό; απ όπου κι αν προέρχονται. ενώ με νηφαλιότητα και επιχειρήματα Θα καταψηφίζω όσα Θεωρώ ότι κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε εποικοδομητικές αντιπροτάσεις.

Αφού ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, δηλώνω πάντοτε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΑΛΛΛΑ ΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ, ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel