Η ορκωμοσία του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη πριν ένα χρόνο στο κατάμεστο «Κάρολος Κουν»

Σε μια σεμνή και σύντομη τελετή, με πολυπληθή παρουσία πολιτών του Αλίμου και παρατεταμένα χειροκροτήματα, ορκίστηκε ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Αλίμου, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν.

kalitheapress gr

Έκανε μία σύντομη αναδρομή στα επιτεύγματα της προηγούμενης θητείας της Δημοτικής Αρχής, αναφέροντας ότι έγιναν περίπου 400 μικρά και μεγάλα έργα και είπε ακόμη:

«Δεσμεύομαι τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δουλέψουμε έτσι όπως δουλέψαμε τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου έγινε μία σημαντική προσπάθεια και έγινε η πόλη μας πιο ευχάριστη, πιο καθαρή, μειώσαμε το χρέος, άλλαξε η νοοτροπία και χτίστηκε μία σχέση εμπιστοσύνης, γιατί μία πόλη δεν είναι μόνο τα κτίρια, είναι κυρίως οι άνθρωποι. Όσο καλός και να είναι ο Δήμαρχος, η πόλη δεν μπορεί να πάει μπροστά χωρίς την συνεργασία των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν, όλους όσους δουλέψανε, τους υπαλλήλους, τους εθελοντές, όσους έδωσαν την μάχη των εκλογών και κυρίως τον κόσμο. Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, έχουμε πολλά στοιχήματα να κερδίσουμε, θα πορευτούμε έτσι όπως πορευτήκαμε, εμείς μιλάμε με έργα και πράξεις, σας θέλουμε συμμάχους ώστε να γίνει η πόλη μας καλύτερη. Ο αγώνας συνεχίζεται από αύριο για να πάει ο Άλιμος πιο ψηλά!».

kalitheapress gr
kalitheapress gr

Η δεύτερη θητεία του Ανδρέα Κονδύλη εγκαινιάστηκε με το έργο αποκατάστασης της περιβόητης «τρύπας» στον παραλιακό πεζόδρομο, μετά από σκληρή μάχη με τη γραφειοκρατία, όπως ο ίδιος τόνισε κατά την ορκωμοσία του. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στα «στοιχήματα» που πρέπει να κερδίσει ο Άλιμος, κάνοντας λόγο για την επένδυση στη μαρίνα Αλίμου, την ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης (Τρουμπάρι και κτήμα Τραχώνων), την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, την επένδυση στο Ελληνικό, την πλήρη αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση του Δήμου.

kalitheapress gr

Την τελετή της ορκωμοσίας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους, να επιτύχουν στο έργο τους για το καλό των δημοτών. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Τσαμήτας, Αθανάσιος Ορφανός, Κυριακή Καμαρινού, Κώστας Χαρίτος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Χαρίλαος Μέξας.

kalitheapress gr

Το γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, οι Βουλευτές, Ιωάννης Καλλιάνος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Γιάννης Μπαλάφας και Βασίλης Σπανάκης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Πρόεδρος ΠΕΔΑ, Γεώργιος Ιωακειμίδης, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι του Νότιου Τομέα, Γεωργία Αδαμοπούλου και Δήμητρα Νάνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, o πρώην Υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Αλίμου, Αργύρης Αργύριου και Βασίλης Ξένος, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Κίτσος, οι πολιτευτές Πάνος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου και Τόνια Αντωνίου, o Διοικητής της Τροχαίας Καλλιθέας Αστυνόμος Α΄ Ευάγγελος Αρβάλης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Λαμπράκη, Γρηγόρης Λαμπράκης, ο Αλιμιώτης εικαστικός Χρήστος Αντωναρόπουλος και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Πηγές: alimos.gov.gr, alimosonline.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Την ηλεκτρονική ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων για τη δυνατότητα δήλωσης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel