Η ορκωμοσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου ένα χρόνο πριν

Ορκίστηκε για τρίτη τετραετία ο Ανδρέας Ευθυμίου στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Για τρίτη συνεχόμενη φορά και αυτό από μόνο του υποδηλώνει την επιτυχή παρουσία του στο τιμόνι του δήμου. 
Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στις 19.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού , Μοσχάτο) πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, των Δημοτικών Συμβούλων καθώς και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων για τη νέα δημοτική περίοδο.

kalitheapress gr

Τη λειτουργία της ορκωμοσίας τέλεσαν ιερείς από τους Ιερούς Ναούς του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αττικής, Χάρης Θεοχάρης, οι Βουλευτές Β3 Νότιου Τομέα Αττικής, Βασίλης Σπανάκης και Γιάννης Μπαλάφας, ο Γ.Γ. Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογιώργης, ο π. Υπουργός, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ελισάβετ Τασούλη, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, Στρατηγός Κωνσταντίνος Γώγος, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος, οι πολιτευτές Ρένα ΒασιλάκηΔημήτρης Πλαστήρας και Φιλιώ Κομματά, πρώην Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

kalitheapress gr

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αφού συνεχάρη όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπό μου και όλους τους αιρετούς είναι ένα συμβόλαιο τιμής, συνέπειας και θα υπηρετήσουμε με όλους χωρίς κανένα διαχωρισμό, με ήθος, διαφάνεια και αποφασιστικότητα. Οι πολίτες τώρα περιμένουν από εμάς να παραμερίσουμε αντιθέσεις και να βρούμε εκείνα που μας ενώνουν στον αγώνα για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη. Πιστεύω ότι στο Δημοτικό και στα Κοινοτικά Συμβούλια δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά όλοι μαζί παλεύουμε για έναν κοινό στόχο, την πρόοδο της πόλης.Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε, γόνιμη συνεργασία, σύνθεση απόψεων, καλόπιστη κριτική και καθαρές θέσεις με πρόγραμμα. Ξεκινάμε μία νέα αρχή, σαν να είναι η πρώτη ημέρα: Με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και με σεβασμό στις επιλογές των συμπολιτών μας. Με σύνεση, με χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια και με λογοδοσία. Η άποψη ότι οι εκλογές αρχίζουν και τελειώνουν με την κάλπη είναι λανθασμένη. Κρινόμαστε όλοι καθημερινά, όπου και εάν έχει κατατάξει τον καθένα μας ο δημότης με την απόφασή του. Έχουμε τέσσερα χρόνια απαιτητικά και δύσκολα. Ο δημόσιος λόγος μας είναι θετικός και αυτοδιοικητικός και πατάει γερά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.  Για μας ο Δήμος, η πόλη μας, είναι οι άνθρωποί της, όλοι οι συμπολίτες χωρίς διακρίσεις χωρίς αποκλεισμούς. Μία πόλη που αξίζει να ζεις: καθαρή, πράσινη, ζωντανή με πολλές δομές, με σημαντικές δραστηριότητες, φιλική σε όλες και όλους Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις».

Πηγές: http://my-mosxato.blogspot.com/ , moschatotavros.gr/

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε πριν από…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel