«Η τοπική ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργική συνεργασία Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού Αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο Γ. Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί  με Δημάρχους της Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, με στόχο τη δρομολόγηση των απαιτούμενων έργων, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Γ. Ιωακειμίδη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε μεταξύ άλλων, η πορεία υλοποίησης έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε νέα υπό ένταξη έργα που αφορούν αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές βιοκλιματικά έργα, το περιβάλλον και αναπλάσεις.

Ο Γ. Ιωακειμίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του  από την μέχρι τώρα αποτελεσματική συνεργασία και επισήμανε ότι είναι σημαντικό που υπάρχει μια σταθερή βάση συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η προοπτική ένταξης στη νέα προγραμματική περίοδο νέων έργων. Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ζήτησε από τον Δήμαρχο όπου υπάρχει ωρίμανση μελετών, αυτές να κατατεθούν άμεσα προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξασφάλισης χρηματοδότησης.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία Περιφέρειας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου βαθμού. «Η Τοπική Ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί με τη δημιουργική συνεργασία Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού  Αυτοδιοίκησης. Στόχος μας η δημιουργία υποδομών και έργων που θα συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στο σεβασμό στο περιβάλλον. Με τον Γ. Ιωακειμίδη έχουμε συνεργαστεί και κατά την περίοδο της θητείας μου στην ΚΕΔΕ και γνωρίζω το έργο του. Στην Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζουμε έμπρακτα όσους Δήμους έχουν ώριμες μελέτες για έργα που θα βελτιώσουν ποιοτικά και λειτουργικά τις ζωές των πολιτών, χωρίς χρονοτριβές».

Πηγή: otavoice.gr

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Αύγουστος -Ο Μήνας της ΠαναγιάςΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Πεδίο διαφωνιών στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία αποτελεί η παραγωγή αντισωμάτων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: