App Icon

Η COCO MAT ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Sample Codes

 

Η COCO-MAT είναι ένας  κορυφαίος κατασκευαστής χειροποίητων στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, με εγχώρια παραγωγή στην Ξάνθη, εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της κατάστημα στη Βιέννη, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων της παγκοσμίως στα 110.
Η εταιρία δημιουργήθηκε στις αρχές του 1992 στη βιομηχανική περιοχή της Ξάνθης, με όραμαστόχο τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων, που έχουν σχέση με τον υγιεινό ύπνο. Η ραγδαία ανάπτυξη της COCO-MAT οφείλεται στη συνεχή έρευνα του επιστημονικού της τμήματος, στα νεαρά, δυναμικά και καταρτισμένα στελέχη της, στη χωρίς Συμβιβασμούς ποιότητα, αισθητική και τεχνολογία των προϊόντων της. Οι εξαγωγές σε χώρες όπως Σουηδία, Φιλανδία, Ολλανδία, Γερμανία κ·λ·π,αποδεικνύουν περίτρανα ότι η έρευνα της Ευρωπαϊκής αγοράς έγινε με υποδειγματικό τρόπο. Τα πρωτοποριακά ορθοπεδικά στρώματα της COCO-MAT άνοιξαν καινούργιους ορίζοντες στη στρωματοποιια και κατέστησαν την εταιρία την ισχυρότερη δύναμη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό , να γνωρίζουμε  ότι όλα τα στρώματα COCO-MAT είναι φυσικά, οικολογικά, αντιαλλεργικά και κυρίως ορθοπεδικά.
Η εταιρεία, με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της χρησιμοποιεί για την κατασκευή τους αποκλειστικά φυσικά υλικά. Οι ινες κοκοφοινικα, το φυσικό καουτσούκ, το βαμβάκι, το μαλλί, είναι κατά κύριο λόγο οι ύλες που συνθέτουν τα στρώματα της COCO-MAT. Ο συνδυασμός των παραπάνω υλικών με τις άριστες ελαστικές και κατά συνέπεια ορθοπεδικές τους ιδιότητες ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, της εποχής COCO-MAT.
Η ιστορία του ύπνου είναι τόσο παλιά όσο και το ανθρώπινο γένος. Η COCO-MAT, θα τολμούσαμε να πούμε, ότι άλλαξε αυτή την ιστορία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού επέστρεψε στις αστείρευτες, ανακυκλώσιμες και ιδανικές πηγές της φύσης, ενώ παράλληλα προσέόωσε επιστημονικό χαρακτήρα στον ύπνο.
Οι στόχοι της Εταιρείας
Το όραμά  και ο στόχος  είναι να καθιερωθεί η  COCO-MAT στην πιο περίοπτη θέση της αγοράς στρωμάτων. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το εξειδικευμένο προσωπικό, η σωστή οργάνωση και το αδιαφιλονίκητο αίσθημα τελειότητας που διακρίνει τα μέλη , συνηγορούν και μας προτρέπουν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, η
COCO-MAT να υλοποιήσει τους στόχους της και να διευρύνει τους νέους ορίζοντες που άνοιξε στο χώρο των στρωμάτων.
Η αγάπη στη φύση, η συνεχής έρευνα στις σύγχρονες ανθρώπινες ανάγκες που έχουν σχέση με τον ύπνο,  υποχρεώνει να αντιμετωπίζεται  το μέλλον των φυσικών, οικολογικών στρωμάτων, σοβαρά και υπεύθυνα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της , όπου έχουν επενδυθεί πάνω από 1.2 δισ σε μηχανολογικό εξοπλισμό και
καλύπτουν ένα στεγασμένο χώρο 10.250τ.μ. δημιουργήθηκαν με
σκοπό την άριστη ποιότητα των προϊόντων, την παραγωγικότητα, το διαρκή έλεγχο των πρώτων υλών και την ασφαλέστερη αποθήκευση.

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Επίσκεψη Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών στην Νέα Σμύρνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τη Μανιάτικη κοινότητα για τη σημαντική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers:
0