fbpx
17 °C Athens, GR
25 Ιανουαρίου 2021

Η COSMOTE Δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Στηρίζει η Cosmote, το έργο της φύλαξης των συνόρων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, προσφέροντας δωρεά ύψους 500.000 ευρώ για τις επιχειρησιακές ανάγκες του ΓΕΕΘΑ στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

Ευχαριστώντας  την Cosmote, τον ΟΤΕ, και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου  Μιχάλη Τσαμάζ που εκπροσώπησε  τον Όμιλο, κατά την τελετή υπογραφής του συμφωνητικού, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης,  Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σημείωσε :

«Ο αγώνας των Ένοπλων Δυνάμεων συναντά υποστηρικτές από το επιχειρείν, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικούς Ομίλους της χώρας, που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται

από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από τα Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων, από την Στρατιωτική Ηγεσία και με την στήριξη τις Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας και στο ακέραιο την αποστολή τους, όπως και κάνουν».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσαμάζ, επισήμανε : «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και της διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό.

Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας την άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας.

 Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς».

Πιο αναλυτικά, η  Cosmote, με στόχο να συνδράμει στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό Σώμα επιτηρούν και ενισχύουν τη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας, προσφέρει στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) δωρεά ύψους 500.000 ευρώ, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών.

Η δωρεά αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης.

Το αντικείμενο της δωρεάς καθορίστηκε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργούνται από τη διαρκή επιτήρηση των συνόρων.   

Το συμφωνητικό για την αποδοχή της δωρεάς της Cosmote,  υπεγράφη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης,  Αλκιβιάδη Στεφανή, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, του αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.

Μέσα από συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών, του έργου της πολιτείας και την ανάπτυξη της χώρας, όραμα του Ομίλου ΟΤΕ είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Related articles

100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης παραμένει η Ελλάδα, με πτωτική όμως τάση, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Συνολικά από επιπλοκές του ιού της εποχικής γρίπης έχουν χάσει τη ζωή τους 94 ασθενείς- τέσσερις την τελευταία εβδομάδα. Οι 76 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας […]

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τίτλοι τέλους στο γάμο της  Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μάνο Πενθερουδάκη  δέκα χρόνια μετά όπως η ίδια αποκάλυψε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Ο εγγαμος βίος για εμένα τελείωσε συτή την στιγμή ανασυντάσομαι χαρακτηριστικά αναφέρει  στη συνεντευξη της. «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *