Η Υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη από το Survivor στο Super Ferry2

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι Survivor, μπορεί ωστόσο να την έχετε πετύχει και σε κάποιο πλοίο. Με τη δυναμική της παρουσία σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Μπορεί να έκανε ένα μικρό διάλειμμα και από τη θάλασσα της Αδριατικής να βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, η προσγειωμένη Υποπλοίαρχος τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της και επέστρεψε στην εργασία της!

Η δημοσιότητα μέσα από ένα τέτοιο αναγνωρισμένο τηλεπαιχνίδι δεν την άλλαξε και η πανέμορφη Υποπλοίαρχος, αφότου έκανε τις διακοπές της, έπιασε ξανά πηδάλιο πλοίου.

Ο Γιώργος Σολάρης και το Cyclades24.gr την εντόπισε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Ferries, ‘Super Ferry 2’ στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο και επιστροφή.

Όσο περνούν τα χρόνια η ναυτιλία αποκτά όλο και περισσότερο «άρωμα γυναίκας», αφήνοντας δυναμικό αποτύπωμα στον απαιτητικό χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. Σημειώνεται πως δίπλα της έχει έναν αρκετά έμπειρο καπετάνιο, Συριανό και καλό παιδί της Ακτοπλοΐας, τον Ηλία Βερβενιώτη.

Της ευχόμαστε σύντομα να γίνει Καπετάνισσα και να αποτελέσει ένα από τα πρώτα παραδείγματα Ελληνίδας Πλοιάρχου σε επιβατικό πλοίο!

Μαριάνθη καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασής μας. Άφησες την ακτοπλοΐα και τα πλοία για το Survivor. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή σου, σε βλέπουμε ξανά στις επάλξεις και στον χώρο που έχεις επιλέξει να εργάζεσαι για την υπόλοιπη ζωή σου.

Δεν το άφησα ακριβώς, απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί πέρα το γεγονός ότι είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και θέλω να τους εκπληρώσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ό,τι έχω αρχίσει και για αυτό τον λόγο είμαι εδώ τώρα.

διάβασε και αυτό  Μαζί και Απέναντι με την Κυριακή Δερέμπεη ο Δημήτρης Μπιζιώτας

Σε συναντήσαμε στο Super Ferry 2’, το πλοίο της Golden Star Ferries. Πώς αισθάνεσαι για αυτή σου τη συνεργασία, πώς σε αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί σου και πώς ο κόσμος – καθώς είσαι σε μια αρκετά τουριστική γραμμή των Κυκλάδων;

Όντως είναι μια τουριστική γραμμή. Έρχεται αρκετός κόσμος καθημερινά για μετάβαση σε διάφορα νησιά και υπάρχουν φορές, κατά την φόρτωση και εκφόρτωση όταν βρίσκομαι κάτω στον καταπέλτη ή μέσα στο πλοίο, που ο κόσμος με αναγνωρίζει. Υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και μου ζητούν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου!

Όσον αφορά τη συνεργασία με τους συνάδελφους μου, είναι ένα διαφορετικό κομμάτι και δε βασίζομαι στη συμμετοχή μου στο Survivor. Πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις ποιος είσαι και να μπορείς να τους κερδίσεις. Οι περισσότεροι ήδη με γνωρίζουν. Υπάρχει από τους συναδέλφους μου μια ωραία αντιμετώπιση, αλλά δε μένουμε μόνο στο παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό μέρος η δουλειά στο πλοίο. Υπάρχουν, βέβαια, αρκετοί με πολλές απορίες, ενώ κάποιοι μού αποκάλυψαν ότι με υποστήριζαν.

Η παρουσία μου στο Survivor δεν σημαίνει ότι όταν επέστρεψα στο πλοίο σταμάτησε να με νοιάζει, σήκωσα τα χέρια ψηλά και επαναπαύτηκα. Έδειξα ένα σωστό χαρακτήρα. Τώρα συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας, με γνώμονα την ασφάλεια του κόσμου και του πλοίου.

Υπήρχαν προτάσεις από άλλες εταιρείες μετά την αναγνωρισιμότητα σου; Θα άφηνες το επάγγελμα της ναυτικού αν σου γινόταν μια πρόταση στην τηλεόραση;

Γενικά οι ναυτιλιακές εταιρείες δίνουν ένα Point και τι χαρακτήρας είσαι, αλλά όχι 100%. Πιστεύω ότι όλο αυτό έχει ξεμπλοκάρει γιατί γνωρίζουν πλέον τον χαρακτήρα της Μαριάνθης. Παρόλα αυτά, όλα μετρούν στη δουλειά για το πώς μπορείς να επανδρώσεις σωστά τη θέση ενός αξιωματικού μέσα στο πλοίο. Η τηλεόραση είναι ένας δύσκολος χώρος και -όπως όλοι ξέρουμε- δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και καθαρά. Τους συγχαίρω πραγματικά!

διάβασε και αυτό  Σοφία Βούλτεψη : Οι σοβαρές χώρες φυλάσσουν τα Σύνορα τους

Προσωπικά, θέλω αρχικά να ολοκληρώσω τους στόχους μου. Έχοντας κάνει ένα μεταπτυχιακό, βλέπω ότι ποτέ δε πας χαμένος από εργασία στο χώρο της ναυτιλίας. Από εκεί και πέρα μπορεί να εμφανίζομαι περιστασιακά στην τηλεόραση, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι κατάλληλο πρόσωπο για τον συγκεκριμένο χώρο. Θεωρώ ότι συνήθως ποντάρουν σε ανθρώπους που έχουν κάποια πείρα. Προτεραιότητά μου είναι ο χώρος της ναυτιλίας και μονάχα αυτός!Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχοντας ενεργά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών –…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel