Αντίο Μιχάλη Βετούλη

Όταν φεύγουν άνθρωποι που έχεις γνωρίσει είναι δύσκολο να γράψεις κάτι για αυτούς. Ο Μιχάλης Βετούλης ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα στους αστυνομικούς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, θεωρούσε ότι το να είσαι αστυνομικός δεν είναι απλά μια δουλειά αλλά και προσφορά. Πάντα μάχιμος αλλά στην μάχη με την επάρατη νόσο δεν τα κατάφερε.

.Η ανακοίνωση της ΠΟΙΑΞΙΑ
 Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα έναν πρωτεργάτη του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, διακεκριμένο στέλεχος και εν συνεχεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, προδρόμου φορέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας μας και Επίτιμος Πρόεδρος, Μιχάλης Βετούλης, «έφυγε» από τη ζωή μετά από μια μακρά άνιση μάχη με την επάρατο. Θα βρίσκεται όμως πάντα στις καρδιές όλων μας για τους νικηφόρους και ελπιδοφόρους αγώνες που μας χάρισε ως νεαρός Υπαστυνόμος το 1988, όταν ξεκίνησε μαζί με άλλους συναδέλφους το συνδικαλιστικό μας εγχείρημα, αλλά και στη συνέχεια από διάφορα αξιώματα, παλεύοντας για την επίτευξη των οραμάτων του.

Αγωνίστηκε με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, κόντρα στις προκαταλήψεις της εποχής, για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Προτίμησε τον ανηφορικό δρόμο της σύγκρουσης με ποικιλώνυμα συμφέροντα και άφησε πίσω του πλούσιες περγαμηνές, υποδείγματα συνδικαλιστικής ευπρέπειας, αξιοπιστίας και τεκμηριωμένης συνδικαλιστικής δράσης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Θα διατηρήσουμε ζωντανή στην καρδιά μας την αγωνιστική φλόγα και τη ζέση του Ανθρώπου, του Αξιωματικού και φίλου Μιχάλη Βετούλη.

Καλό ταξίδι Μιχάλη.

2014 poaxia no ypografes
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ

Απάντηση

Recommended
Αναστέλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Την…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: