Θεοδόσης Νικολάου Tα mini stop Kiosk χορηγοί στην ομάδα Καλλιθέας και Αναγέννησης Μαντουδίου

Είναι αρχηγός μ’ όλη τη σημασία της λέξεως. Και είναι αρχηγός, διότι πέρα από τα όποια του προσόντα, την όποια μεγάλη του πορεία, αν μέσα στο γήπεδο, με στολή ιππότη της μεσαιωνικής Βρετανίας, βγάζει τον πολεμιστή, τον πολέμαρχο, όμως δεν ξεχνά από που ξεκίνησε. Με τίποτα. Δεν λειτουργεί με κανόνες star system. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη αρετή, μεταξύ όλων των άλλων, στην αξιολόγηση του Τσίπας Μπλοκ.

Άξιο παρατήρησης. Γιατί ο Θεοδόσης Νικολάου. Αξιοσέβαστο μέλος της επιχειρηματικής  κοινωνίας , δεν έμεινε μόνο στην Καλλιθέα, στην οποία μπήκε χορηγός για φέτος. Μπήκε και σε άλλο ποδοσφαιρικό κλάμπ. Στην Αναγέννηση Μαντουδίου, όπως κάνει κάθε χρόνο, επειδή δεν είναι απλά ομάδα με αρχές, κώδικα. Μην το αναλύσουμε άλλο, στέκεσαι στο ότι είναι η ομάδα του τόπου καταγωγής τους. Πάει και τελείωσε, αυτό αρκεί.

Τον βλέπεις και τον θαυμάζεις, για το ευγενικό σπονσοράρισμά του. Να βάλει μπροστά στη φανέλα, την στάμπα της ηγέτιδας εταιρίας του. Της Mini Stop Kiosk, που με ένα δυναμικό αναπτυσσόμενο δίκτυο, σε 16 σημεία εξυπηρέτησης, έχει φέρει την νέα εποχή στα mini market. Και μπορεί να πάρετε τα πάντα. Από ψιλικά, είδη προσωπικής φροντίδας, τον καφέ σας, τη σφολιάτα ή το κρουασάν σας, μαζί με τα τσιγάρα σας ή το αγαπημένο σας περιοδικό ή εφημερίδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
…διά χειρός Hλία ΤσίπαΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πανελλαδική συνάντηση κτηνοτρόφων στον Τύρναβο

Απάντηση

Recommended
άρθρο του  Δρ Δημήτριου Γκίκα, Εκπαιδευτικού, Εκλεγμένου Σύμβουλου 1 ης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: