Θεόδωρος Καρούτζος AFFIDEA 15 χρόνια στηρίζουμε την υγεία σας

Έφτασε τα 15 χρόνια παρουσίας ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea στην Ελλάδα, η Εταιρεία απέστειλε το παρακάτω μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρου Καρούτζου.

Φέτος, συμπληρώνουμε 15 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς υπηρεσιών υγείας, 15 χρόνια άριστης ιατρικής φροντίδας και αφοσίωσης στην αποστολή μας για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών μας και όλων των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη.

Το όραμα της Affidea από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, είναι η διαρκής ανάπτυξη, με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών και τον σεβασμό στους εξεταζόμενους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους. Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η πρωτοπορία, που εγγυάται το όνομα της Affidea, είναι οι λόγοι για τους οποίους αγωνιζόμαστε και που μας έχουν αναδείξει στο χώρο της υγείας. Οι ασθενείς αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και προσπαθούμε να παρέχουμε τις πιο ακριβείς διαγνώσεις με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Με δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Affidea έχει αποκτήσει τη δική της δυναμική και εξελίσσεται, κυρίως χάρη στην προσπάθεια και την προσήλωση των ανθρώπων της. Η πορεία που έχει διαγράψει, όχι απλά δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε, αλλά μας φορτίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη. Μέσα στη διαδρομή αυτή, πολλές μικρές και μεγάλες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν. Αυτό όμως που δεν άλλαξε ποτέ είναι το ανθρώπινο πρόσωπο της Affidea. Είμαστε εκεί, δίπλα σε όλους, βοηθώντας με όλες μας τις δυνάμεις, για την ανάπτυξη, την πρόοδο, για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Τους ανθρώπους μας, που είστε μαζί μας στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, που προσφέρετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους εξεταζόμενους και συνεχίζετε αδιάκοπα το έργο σας με υπευθυνότητα. Ευχαριστούμε όλους που μας εμπιστεύεστε για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, την υγεία μας.

διάβασε και αυτό  Μαρία Κωσταράκη: «Δεν μετάνιωσα» 

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, για όλη την ανθρωπότητα, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και διατηρούμε την αισιοδοξία μας και τη θετική μας σκέψη.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Θεόδωρος Καρούτζος
Διευθύνων Σύμβουλος

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Σε μια πολύ λεπτή φάση βρίσκεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel