Ι. Χασαπόπουλος: Προσπαθούν να τρελάνουν 10 εκατομμύρια Έλληνες που είναι σε καραντίνα

Αυτά που έγιναν την Τρίτη στην επέτειο του Πολυτεχνείου φανερώνουν  για μια ακόμη φορά πως  υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι δεν θέλουν να καταλάβουν την κρισιμότητα της περιόδου που περνάμε.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δείξουν πως αντιστέκονται σε αυτά που αποφασίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι τόσο δραματικές που τους ξεπερνάνε.

Την ώρα που η Βόρεια Ελλάδα «κοκκινίζει» μέρα με την ημέρα και περισσότερο από την εξάπλωση της πανδημίας, κάποιοι στα κομματικά επιτελεία προσπαθούν να κολλήσουν ένσημα επαναστατικότητας και καλούν τον κόσμο σε διαδηλώσεις.

Στον δημόσιο βίο δυστυχώς ζούμε καταστάσεις απόλυτης τρέλας και παραλογισμού.

Για τρεις ημέρες τα κόμματα της αντιπολίτευσης καυγάδιζαν με την κυβέρνηση για  ένα πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες  θα ήταν αδιανόητο.

Τρία κόμματα προσπάθησαν να πουν σε δέκα εκατομμύρια  Έλληνες που αναστενάζουν στα σπίτια τους , χωρίς δουλειές και με κλειστές επιχειρήσεις πως για όλα φταίει η κυβέρνηση και όχι ο κορωνοϊός.

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει τρομάξει και αρνείται να κυκλοφορήσει στους δρόμους τα κόμματα της αντιπολίτευσης , αφού δεν έχουν τι άλλο να κάνουν προσπαθούν να επιτείνουν αυτό το χάος  στην καθημερινότητα του Έλληνα.

Πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να φθείρουν την εικόνα της κυβέρνησης.

Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει στα κομματικά επιτελεία πως στο τέλος η κυβέρνηση θα κριθεί από την διαχείριση του κορωνοϊού και τον αριθμό των νέκρων αλλά και από το πόσο καλά ή όχι θα καταφέρει να επανεκκινήσει την οικονομία.  Όλα τα αλλά είναι για τις εντυπώσεις.

Άλλωστε η περίοδος των δοκιμών και των εναλλακτικών χειρισμών τέλειωσε στις προηγούμενες εκλογές μόλις πριν από ενάμιση χρόνο.

Πηγή: vradini.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Υβριδικά, ψηφιακά και με φυσική παρουσία, από Θεσσαλονίκη και Αθήνα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: