Δημήτρης Κάρναβος συναντήσεις με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή Διευθύνοντα Σύμβουλο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ”Στόχος να έρθει το μετρό στην Καλλιθέα το συντομότερο” –

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό κο Νίκο Κουρέτα για το θέμα των μελετών της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ προς την Καλλιθέα είχε ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

΄΄Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και στόχος όλων είναι το έργο του ΜΕΤΡΟ να έρθει στην Καλλιθέα το συντομότερο δυνατό΄΄, δήλωσε.

Επέκταση του Μετρό στην Καλλιθέα έως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τον Οκτώβρη ο δήμαρχος είχε συναντήσει στο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια της τότε συνάντησης είχαν συζητηθεί μεταξύ άλλων, η επέκταση του Μετρό στην περιοχή της Καλλιθέας, με πρόσβαση προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ανάγκη επιτάχυνσης των έργων του παραλιακού μετώπου.

”Η Καλλιθέα είναι μια περιοχή αρκετά πυκνοκατοικημένη και η επέκταση του μετρό θα δώσει μια «ανάσα» στους κυκλοφοριακά φορτισμένους δρόμους του δήμου, αλλά παράλληλα, σε συνδυασμό με τα έργα του παραλιακού μετώπου θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της΄΄, είχε σημειώσει.

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Με τη χώρα να είναι για δεύτερη φορά σε lockdown…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!