Ο Δημήτρης Κάρναβος φοβάται την Αριστερά

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Με σημείωμά του στο ενημερωτικό φυλλάδιο του Κέντρου Κοινότητας, το οποίο λειτουργεί στην Καλλιθέα, από τον Ιούνιο του 2018, μαζί με Παράρτημα του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος χαρακτηρίζει μόνος του ως «πρωτοπόρο» την κοινωνική πολιτική του Δήμου.

Αυτή η αστειότητα δεν θα είχε καμία αξία, εάν δεν αποσκοπούσε συνειδητά να παραπλανήσει τους πολίτες. Διότι, η αλήθεια, την οποία ο κ. Κάρναβος δεν τολμά να παραδεχθεί, είναι ότι:

  1. Το Κέντρο Κοινότητας είναι μια νέα υπηρεσιακή δομή, η οποία σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Σκοπός του είναι η δημιουργία ενός τοπικού κόμβου για την εξυπηρέτηση και τη σύνδεση των πολιτών που δικαιούνται κρατικής υποστήριξης με όλα τα σχετικά κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες.
  2. Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Καλλιθέας χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής με ποσό ύψους 693.120 € για την αρχικώς τριετή περίοδο λειτουργίας του Κέντρου.
  3. Η υπαγωγή της λειτουργίας των Κέντρου Κοινότητας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου αποτελεί επίσης κυβερνητική επιλογή, η οποία επιβεβαιώνει τη σημασία, την οποία η σημερινή Κυβέρνηση αποδίδει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.  

Ο κ. Δήμαρχος αποκρύπτει ή παραποιεί την αλήθεια, διότι φοβάται την κοινωνική πολιτική της Αριστεράς. Χωρίς αυτές τις μεθοδεύσεις, ας εξηγήσει γιατί δεν έχει να επιδείξει κάποιο ουσιώδες έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Μια πολιτεία που δεν σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel